teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Senior projektledare till Rejlers

Företag Jurek
Ort
Utgår

2023-04-16

Ansök nu

Senior projektledare till Rejlers

Området Life Science är intressant och spännande. Höga regulatoriska krav finns på både utveckling och produktion av produkter som bidrar till att förbättra hälsan och livskvalitén för hela befolkningen och, inte att glömma, även våra husdjur.
Rejlers gäng inom Life Science är en grupp med hög kompetens inom området och branschen - och de vill bli fler!

Vi söker nu en vass och erfaren projektledare. I din roll är du huvudansvarig för ett eller flera investeringsprojekt, utvecklingsprojekt eller förbättringsprojekt. Fokus är på leveranser, säkerhet/hälsa/miljö, teknik/process samt att projektet uppfyller relevanta GxP- eller ISO-krav.

Rejlers tror stenhårt på lärande i alla riktningar och du kommer i ditt arbete få ta del av utbildningar och certifieringar. Och inte nog med det - du får dessutom jobba tillsammans med några av de skickligaste projektledarna i branschen.
Vill du prioritera din professionella utveckling så kommer Rejlers göra allt som behövs för att du ska kunna ta ditt nästa steg i din karriär!

WHO ARE YOU?
För att bli framgångsrik i rollen tror vi att du har minst 10 års erfarenhet av projektledning från branschen. Vi ser gärna att du är certifierad enligt PgMP/PMP/ IPMA-A, -B eller C med erfarenhet av programledning och du har framgångsrikt lett större komplexa kapitalprojekt och/eller högprioriterade utvecklingsprojekt, gärna i en internationell kontext. Som senior projektledare hos Rejlers kommer du hantera mellan 50–200 personer i projekten ute hos kund.

Vidare ser vi att du har/är:

 • Mycket god förmåga att övergripande styra och leda delprojekt parallellt.

 • Erfaren inom LEAN eller agil metodik.

 • Expertis inom projektledningsprocess inom läkemedelsindustrin.

 • God expertis och erfarenhet från olika projektmetodiker.

 • Mycket hög förmåga att leverera rätt kvalitetsnivå för kundnöjdhet, i tid och till rätt kostnad och funktion.

 • God förståelse och kunskap kring tidig identifiering av kritiska parametrar för prioritering och aktion.

 • Expertkunskap inom resursplanering och tidshantering taget beroenden och milstolpar i beaktande för att, vid behov, ändra planer.

 • Stor erfarenhet av och förståelse för riskhantering under en projektlivscykel, där du främjar en riskhanteringskultur som balanserar strategier i organisationen.

 • Erfarenhet inom ekonomistyrning av projekt.


Som senior projektledare behöver du vara en riktig teamplayer som är medveten om gruppens dynamik och samverkan. Du har erfarenhet av framgångsrik konflikthantering och besitter en expertkunskap i att forma och leda högpresterande projektteam, där du både ger och tar emot feedback på ett konstruktivt sätt. Du har ett naturligt intresse av att nätverka och en god förmåga i att forma mål, krav och att delegera uppgifter. Du har lätt för att skapa och bibehålla strategiska, tillitsfulla relationer till kunder, leverantörer och interna intressenter.

Du har en hög kommunikativ förmåga, är nyfiken och strukturerad samt älskar ordning och reda. Du har en kapacitet att vara drivande i en ledande roll samtidigt som du har förmågan till självständigt arbete.

Vi tror att du har följande bakgrund:

 • Relevant akademisk utbildning, civilingenjör kemiteknik eller liknande, gärna med läkemedelsinriktning.

 • Du har troligen en lång erfarenhet av arbete inom Life Science, GMP och/eller LEAN.

 • Du har goda kunskaper i engelska och svenska, både i tal och skrift.

WHAT YOU GET
Som konsult hos Rejlers på Life Science blir en du en del av ett kompetent och hjälpsamt gäng. Här delas kunskap mellan kollegor och mer seniora medarbetare agerar gärna mentorer. Jan Idman blir din närmsta ledare och Jan står för ett ledarskap som är inkluderande, inspirerande och förstående. Utvecklingsmöjligheterna i denna roll är goda!

Rejlers erbjuder en rolig och stimulerande arbetsplats i ett bolag med stor framtidstro och högt i tak. Kulturen präglas av en familjär och personlig stämning där organisationen är mån om att medarbetarna ska trivas och må bra.
Läs mer om Rejlers learningbidrag, höga friskvårdsbidrag och andra förmåner här.

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor angående tjänsten kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Stefan Grip på stefan.grip@jurek.se 076-00 26 991.
Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Logo
Senior projektledare till Rejlers

Jurek