teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Servicechef, Staffanstorp

Ansök nu

Servicechef, Staffanstorp

Är du en trygg och kommunikativ ledare med branschkunskap inom fordon och/eller anläggningsmaskiner? Vi söker nu dig som vill axla rollen som Servicechef till Swecons utrustningsverkstad i Staffanstorp. Swecon, som är en del av Lantmännen, är en exklusiv återförsäljare av Volvo Construction Equipment och marknadsledande aktör på svenska marknaden!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Som Servicechef ansvarar du för Swecons utrustningsverkstad i Staffanstorp, som i sin tur har i uppgift att möjliggöra flexibla lösningar för nya maskiner baserat på kundernas behov och efterfrågan. Dina främsta uppgifter är att leda och fördela det dagliga arbetet, planera för utveckling av verksamheten samt hantera administration och personalhantering.

Rollen innefattar personalansvar för ett team bestående av servicetekniker och logistikkoordinatorer där du säkerställer både arbetsmiljö samt säkerhet.
Du ansvarar för att allt arbete inom anläggningen sker i enlighet med gällande lagar, avtal, företagspolicys och arbetsmiljöregler. Du har även resultat- och budgetansvar kopplat till beläggningsgraden samt arbetar löpande med KPI-uppföljning och effektivisering enligt Lean.

Som Servicechef har du dessutom det övergripande ansvaret för riskbedömningar kopplat till inkommande serviceärenden och rekvisitioner. Detta innefattar löpande kundkontakt i nära samarbete med försäljningsavdelningen samt andra interna kontaktytor. Du sitter även med i anläggningens ledningsgrupp och bidrar till att skapa ett gott arbetsklimat inom anläggningen samt att informera om företagets mål och verksamhetsidé.

Du är placerad på Swecons anläggning i Staffanstorp och rapporterar till Utrustningschefen. Tjänsten kräver full närvaro på plats.

För att lyckas och trivas i rollen

Har du:

  • Dokumenterad erfarenhet från fordonsbranschen eller motsvarande (maskin, anläggningsmaskin, lastbil, truck eller personbil).

  • Dokumenterad erfarenhet av en chefsposition med personalansvar. Med fördel i en likande roll som Servicechef, Platschef, Verkstadschef eller motsvarande.

  • Kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift

  • B-körkort

  • Utbildning inom fordonstekniskt område är meriterande.

  • Med fördel erfarenhet av lean production.

Är du:

  • Tekniskt intresserad med god branschkännedom

  • Organiserad och strukturerad, med god förmåga att effektivisera och förbättra arbetssätt samt rutiner

  • En trygg och tydlig ledare med ett coachande förhållningssätt

  • Bra på att skapa relationer och kan med enkelhet kommunicera och interagera inom flera olika kontaktytor, såväl kollegor som kunder.

Självklart delar du våra värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Vi erbjuder dig

En spännande roll där du får möjligheten att både utvecklas och utveckla. Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord. Vi har också ett starkt fokus på mångfald och vill att alla ska känna sig inkluderade. Här har du möjlighet att arbeta, växa och utvecklas inom många olika områden.

Så här ansöker du

Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online, gärna så snart som möjligt men senast söndagen den 19/3. Urval sker löpande. I rekryteringsprocessen ingår både tester och intervjuer. Som slutkandidat kommer det att genomföras en bakgrundskontroll via vår leverantör ToFindOut. Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Talent Acquisition Specialist Malin Johansson, malin.x.johansson@lantmannen.com. Vi ser fram emot din ansökan!

Swecon Anläggningsmaskiner AB ägs av Lantmännen och är återförsäljare av Volvo Construction Equipment i Sverige. Sweconkoncernen finns även representerad i Estland, Lettland och Litauen samt delar av Tyskland.

Med drygt 630 anställda och 34 serviceplatser i landet kan Swecon erbjuda dig ett komplett sortiment av anläggningsmaskiner, utrustning, reservdelar, service och support. Hos oss kan du också få hjälp med förmånlig finansiering vid köp av en Volvo anläggningsmaskin - allt under ett tak.

Swecon Anläggningsmaskiner AB omsätter cirka 4,2 miljarder kr (2020).

 

Trygghet

Vi har kunskapen och kompetensen som krävs för en lönsam affär och vi finns nära kunden, vi är tillgängliga

Ansvar

Vi visar omtanke genom att ta ansvar och hålla det vi lovar – mot medarbetare såväl som mot kunder och partners. Vi tar självklart också ansvar för miljö, kvalitet och produkt

Kreativitet

Vi drivs av ständig framåtanda. Vi är ledande, nytänkande och lösningsorienterade. Och vi är passionerade – vi brinner för att utveckla vårt erbjudande, för att hjälpa kunden hela vägen och bli den självklara partnern.

 

 

Dela detta jobb

Servicechef, Staffanstorp

Swecon Anläggningsmaskiner AB