teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Serviceinriktad husvärd till Kristineberg och Stadshagen!

Företag Devotum
Ort
Utgår

2024-03-12

Ansök nu

Serviceinriktad husvärd till Kristineberg och Stadshagen!

Är du en social och driven person med ett stort tekniskt intresse som vill bli en del av vårt framgångsrika team? Drivs du dessutom av att arbeta proaktivt och erbjuda god service till dina hyresgäster? – Då kanske det är just Dig vi söker!

Om oss
Arbetarebostadsfonden är Sveriges äldsta bostadsstiftelse. Stiftelsen grundades i Stockholm redan 1853 med målet att erbjuda arbetare i Stockholm trygga och trivsamma bostäder. Idag, efter mer än ett och ett halvt sekel av verksamhet, äger och förvaltar stiftelsen ungefär 2000 hyreslägenheter i  Stockholms innerstad, söder- och västerort och på Lidingö.

Om tjänsten
Som husvärd är du en viktig länk mellan våra hyresgäster och Förvaltare. Du har din arbetsplats i Kristineberg och Stadshagen där du tar emot felanmälan och ansvarar sedan för åtgärder och återkoppling till hyresgäster. Du ronderar i fastigheterna och ser till att dessa är i gott skick, utför reparationer, förebyggande åtgärder samt underhåll. Som husvärd arbetar du nära förvaltningen och bidrar med din kunskap för att ge förslag på framtida underhåll av fastigheterna.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:

  • Rondering i fastigheterna

  • Löpande kontakt med våra hyresgäster

  • Utföra felavhjälpande åtgärder samt skötsel, reparationer och underhåll av fastigheterna

  • Viss kontakt och beställning av tjänster från entreprenörer

  • Aktivt arbeta med förslag till underhållsplanen för fastigheterna

Övrig information:
Start: Enligt överenskommelse
Placering: Kristineberg och Stadshagen (utgår från Kristineberg)
Omfattning: Heltid 100 %

Om dig
För att lyckas i rollen som husvärd hos oss ser vi att du har en teknisk bakgrund och har arbetat som exempelvis tekniker, rörmokare eller liknande. Du är en händig person med ett stort intresse för teknik.

Du är en social lagspelare som kan arbeta självständigt och i grupp. Du känner ett stort eget ansvar för arbetsuppgifterna och drivs av att leverera en hög servicenivå till våra hyresgäster. Du är strukturerad, håller deadlines och trivs med att arbeta enligt en tydlig process. Dessutom är du självgående och ser vad som behövs göras i fastigheterna samt kommer gärna med egna idéer och lösningar för att skapa bästa tänkbara boendemiljö för våra hyresgäster.

Dina kvalifikationer inkluderar:

  • Relevant teknisk bakgrund

  • Körkort (B) samt tillgång till egen bil

  • God kommunikationsförmåga på svenska. Vidare är det meriterande att behärska andra språk utöver svenska

  • Förmåga att hantera olika fastighetssystem (meriterande)

Vi erbjuder dig
Vi på Arbetarebostadsfonden ger dig möjligheten till en varierande och utvecklande arbetsmiljö i en nära och familjär organisation. Vi värdesätter din frihet och förmåga att ta ansvar för dina arbetsuppgifter, uppmuntrar egna idéer och ser din påverkan som en nyckel till vår framgång. Vår högsta prioritet är att skapa en trivsam och utvecklande arbetsplats där varje medarbetare spelar en viktig roll för att upprätthålla vårt positiva arbetsklimat. Dessutom erbjuder vi attraktiva arbetstider som en extra förmån.
Vill du veta ännu mer om oss? Kika gärna in på vår hemsida.
https://www.arbetarebostadsfonden.se

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi på Arbetarebostadsfonden med Devotum. Du ansöker enkelt genom att skicka in ditt CV samt svara på några frågor. De kandidater som bäst matchar rollen kommer telefonintervjuas och sedan bli kallade till en intervju hos Devotum. Nästa steg är en intervju hos oss på Arbetarebostadsfonden. Referenstagning på slutkandidater är en del av rekryteringsprocessen.
Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Angela Hanna Kassab på 072 710 82 00.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

logo
Serviceinriktad husvärd till Kristineberg och Stadshagen!

Devotum