teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Servicemekaniker till JOAB

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-24

Ansök nu

Servicemekaniker till JOAB

Är du en praktisk och teknisk lagd person med erfarenhet från fordonsbranschen? Värdesätter du en utmanande roll som präglas av laganda, problemlösning och engagemang? Då kan det vara dig vi söker!

ARBETSUPPGIFTER
I rollen kommer du arbeta med bland annat service, felsökning och reparation av påbyggnader på större fordon som bland annat lastväxlare, liftdumpers, kranar och sopbilar. Arbetet innehåller problemlösning, felsökning inom mekanik, hydraulik, styr, regler och fordonselektronik. Arbetet sker både i verkstaden, men också ute på fält, vilket ger dig ett stort utrymme för flexibilitet och variation i arbetet.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har kunskap, erfarenhet och intresse för att skruva och underhålla. Du trivs med samarbete och ställer gärna upp för dina arbetskollegor. Är du en person som ser möjligheter istället för hinder och bryr dig om leveransen till kunden som ska få den service som förväntas, då kan tjänsten vara helt rätt för dig!

Krav för tjänsten:

  • Fordonsteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Körkort B
  • Kunna läsa el- och hydraulschema 

Meriterande:

  • C-körkort
  • Kran-kunskaper
  • Truck, travers och krankort.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som servicemekaniker är en inhyrning där du blir anställd av oss på Eterni Sweden AB och arbetar som uthyrd konsult hos vår kund JOAB. Tjänsten är på heltid med goda möjligheter till förlängning och anställning hos kund.

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via e-post behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Servicemekaniker till JOAB

Eterni Sweden AB