teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Serviceminded Fastighetsskötare till CBRE i Kista | Stockholm

Ort
Kategorier
Utgår

2023-10-04

Ansök nu

Serviceminded Fastighetsskötare till CBRE i Kista | Stockholm

CBRE är världens största kommersiella fastighetsföretag. CBRE levererar fastighetsrelaterade tjänster till sina kunder, fastighetsägare och hyresgäster. Vi söker dig som har stor kundfokus och är social. Är du händig, handlingskraftig och van att lösa uppkomna problem är detta jobb för dig! Låter det spännande? Sök tjänsten redan i dag!

Dina arbetsuppgifter

CBRE befinner sig i en expansiv tillväxtfas och söker nu flera fastighetsskötare till en av sina kunder med verksamhet i Kista.

Som fastighetsskötare är din roll att genomföra daglig tillsyn, service, underhållsarbeten och enklare reparationer i kundens kontorslokaler. Det kan innebära laga ytskikt, teknisk utrusning, kontorsmöbler eller utrustning i konferenslokaler. Du arbetar även med att hantera felanmälningar tillsammans med dina kollegor lösa de problem som kan uppstå under dagen. Du kommer även samarbeta med entreprenörer och leverantörer när det behövs. Du förväntas även bidra till att kontinuerligt förbättra leveransen genom att ta emot feedback från drifttekniker, underleverantörer, teamledare, produktionsplanerare samt interna kunder.

Vem är du?
För att bli framgångsrik i ditt uppdrag tror vi att du har erfarenhet att arbetat inom Facilitet management, fastighetsskötsel eller liknade arbete där du är händig och teknisk.

Vi söker dig som

  • har erfarenhet av liknande arbete och har ett intresse för tekniska lösningar

  • här bra på administration och har erfarenhet av att arbeta i olika system via handdator

  • har lätt för att uttrycka dig i tal och i skrift på svenska. Då både CBRE och kunden är internationelle företag måste du kunna göra dig förstådd på engelska och kunna läsa instruktioner på engelska.

Dina personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Rollen kräver att du är social mot både kund och kollegor, har stor servicekänsla och är hjälpsam. Du kan arbeta självständig men även i team och tycker om att lösa dagliga problem som uppstår på ett kontor.

Vi söker även dig som är prestigelös och kan stå både i reception om det behövs, hantera gods och post samt delta i mindre projekt tillsammans med kund och underleverantör.

Vad kan CBRE erbjuda dig?

CBRE erbjuder en tillsvidareanställning på 100% med 6 månaders provanställning. Arbetstiderna är kontorstider mellan kl 08.00-17.00. Det går inte att jobba på distans.

CBRE har kollektivavtal, tjänstepension, friskvårdsbidrag och förmåner via Benify-portalen mm.
Hos CBRE får du en spännande möjlighet i en global organisation med stora utvecklingsmöjligheter.

Helst start i september eller enligt överenskommelse om du har uppsägningstid.

Arbetsplatsen ligger i Kista.

Om CBRE

CBRE är världens största kommersiella fastighets- och investeringsföretag. På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrelaterade tjänster som bidrar till våra kunders framgång! Våra ca 120 000 anställda hjälper investerare, fastighetsägare och hyresgäster via våra cirka 530 kontor över hela världen och omsatte 2021 27,0 miljarder dollar. CBRE Global Workplace Solutions (GWS) är ett affärsområde inom CBRE som levererar integrerade tjänster inom facilities management, projekt och rådgivning.

Läs mer om företaget på: https://www.cbre.se/

Hur söker jag jobbet?

I denna rekrytering samarbetar CBRE med Jefferson Wells.

Du söker tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök nu" bredvid eller på jeffersonwells.se. Där bifogar du ditt CV och personliga brev. Vi tar inte emot ansökan via e-post eller brev. Vid tekniska frågor kring din ansökan vänligen kontakta Jefferson Wells webbsupport på 0771-559920 eller via mail: contactcenter@jeffersonwells.se
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor ang tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Fia Fagerlund på fia.fagerlund@jeffersonwells.se

Gå gärna in på LinkedIn och lägg till Fia Fagerlund.

Välkommen med din ansökan!

Jefferson Wells som ingår i Manpower Group är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Kanske är det via oss som du hittar ditt drömjobb? Välkommen att registrera ditt CV och söka någon av våra tjänster på www.jeffersonwells.se.se

Dela detta jobb

logga
Serviceminded Fastighetsskötare till CBRE i Kista | Stockholm

Jefferson Wells