teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

SERVICETEKNIKER

Ort
Kategorier
Utgår

2023-04-20

Ansök nu

SERVICETEKNIKER

Vi på Purac är i en intressant utvecklingsfas och vi har en spännande framtid framför oss. Vi söker nu operativa, ansvarsfulla och strukturerade servicetekniker. Som servicetekniker hos oss blir du en del av ett stabilt och marknadsledande företag tillsammans med kompetenta och trevliga kollegor samt intressanta projekt. Låter det som något för dig? Välkommen med din ansökan!

OM ROLLEN

Det dagliga arbetet som servicetekniker innebär framförallt montage, reparationer och svetsning i rostfritt på våra arbetsplatser. Mer specifikt kommer du att serva och underhålla maskinutrustning samt ombyggnationer av rörsystem. Du följer upp med servicerapportering. Som servicetekniker hos Purac arbetar du mot Puracs och projektets uppsatta mål. Till din hjälp har du också vårt vägledningssystem och självklart stöd från chefer och kollegor.

DIN PROFIL

Det här jobbet passar dig som har några års erfarenhet av Servicearbete inom industri, VA eller liknande verksamheter. Vidare föredrar du strukturerade arbetssätt, med en god samarbetsförmåga och sätter säkerhet och arbetsmiljö högt på agendan.

Som person drivs du av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det. Du uppskattar ett högt tempo och är en närvarande medarbetare med god förmåga att kommunicera med olika människor på ett tydligt, bra och individanpassat sätt.

ANSÖKAN

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid. Du kommer utgå hemifrån alternativt från det kontor som ligger lokalt där du bor. Tjänsten innefattar resor.

Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor eller funderingar kopplat till tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig Hans Jansson på hans.jansson@purac.se eller 0727-19 38 00.

Välkommen att skriva historia tillsammans med oss!

Dela detta jobb

logo
SERVICETEKNIKER

Workspace Recruit