teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Aebi Schmidt Sweden AB (fd Broddway AB) ingår i Aebi-Schmidt gruppen, och är en av världens ledande tillverkare och leverantör maskinell utrustning för underhåll av gator, vägar och flygplatser. I Sverige finns huvudkontoret i Skänninge där man sköter försäljning, service, och underhåll. Företaget har 20 anställda. Mer information om Aebi Schmidt hittar du på www.aebi-schmidt.se

Om tjänsten

Nu söker Aebi Schmidt servicetekniker. Arbetet innebär service och felsökning på företagets moderna och avancerade fordon. Som servicetekniker genomför du servicearbetet direkt på plats hos kund. Du har stor frihet under ansvar då arbetet i stora delar är självständigt och du planerar i mycket av din tid själv. Du kommer ha tillgång till en egen servicebil och du utgår från ditt hem. Arbetet innebär en hel del resande och även övernattningar på andra orter i Sverige. Du verkar främst i Göteborg och i anslutande områden.

Arbetsbeskrivning

Din vardag kommer bestå av allt från enklare service och underhåll till mer avancerade reparationer och felsökningar på fordon och maskiner för underhåll av vägar, grönytor och flygplatser. I jobbet ingå också kontroll vid leverans av nya maskiner samt besiktning av begagnade maskiner.

Utöver den tekniska biten så kommer du även vara ansiktet utåt hos kunder och blir därför en del av säljorganisationen. Du kommer få delta vid kundaktiviteter och bidra till merförsäljning som ett viktigt stöd till företagets säljare.

Vi söker dig som

i grunden har en teknisk utbildning. Du har tidigare erfarenhet av mekanik och felsökning på exempelvis lantbruks- eller skogsmaskiner. Har du jobbat med väg/anläggning så är det också meriterande. Det är bra om du har grundläggande kunskaper inom el, hydraulik och ritningsläsning.

Som person är du självgående och ansvarstagande. Du har ett stort tekniskt intresse och gillar felsökning och problemlösning. Du behöver behärska svenska och engelska i både tal och skrift.

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

logga

Servicetekniker Fält - Göteborg

Företag Montico AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-11

Ansök nu

Dela detta jobb