teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Servicetekniker hos Elektroskandia Cylinda i Uppsala

Företag Elektroskandia
Ort
Utgår

2023-10-13

Ansök nu

Servicetekniker hos Elektroskandia Cylinda i Uppsala

Elektroskandia Cylinda söker för närvarande en Servicetekniker i Uppsala där du kan spela en nyckelroll i att säkerställa våra kunders tillfredsställelse. Om du är intresserad av att arbeta inom vitvarubranschen och har en passion för att ge bra service, kan detta vara rätt roll för dig

Anställningsform: Tillsvidare

Varför Elektroskandia Cylinda?

Hållbarhet: Vi är stolta över att vara en del av en koncern som värdesätter hållbara och långsiktiga lösningar. Tillsammans arbetar vi för att vår bransch ska spela en aktiv roll i att skapa en bättre värld.

Innovation och Kvalitet: Vi är stolta över vårt rykte för innovativa och kvalitativa vitvaror. Här får du möjligheten att arbeta med toppmoderna produkter och erbjuda våra kunder den bästa möjliga servicen – ”för en enklare vardag”.

Global Räckvidd, Lokal Känsla: Med stöd från vår globala koncern Sonepar har vi samtidigt den kraft som en världsledande organisation innebär, samt den familjära atmosfären och lagandan som kännetecknar Elektroskandia.

Utbildning och Utveckling: Ditt lärande fortsätter här. Vi erbjuder kontinuerlig utbildning och utveckling för att du ska kunna nå nya höjder i din karriär som Servicetekniker.

Som arbetsgivare tycker vi även att det är viktigt att tydliggöra att vi bryr oss - läs mer om förmåner och berättelser från våra medarbetare här: https://info.elektroskandia.se/jobba-hos-oss/3-2/

Dina Uppgifter:

Som Servicetekniker hos Elektroskandia kommer du att spela en central roll i att upprätthålla vår kunders förtroende:

  • Utföra reparationer och service på våra vitvaror med en hög nivå av professionalism och kvalitet. Det förekommer även produktutbyten.

  • Samarbeta med vårt dedikerade team för att säkerställa att våra produkter lever upp till våra höga standarder.

  • Reparationen sker hemma hos kunden. I denna roll får du en egen servicebil med ett mindre lager av reservdelar. Du kommer att utgå från en av våra butiker och sedan besöka våra kunder i ditt tilldelade område.

Vem vi söker:

  • Du är passionerad och entusiastisk över vitvaror och teknik, med tidigare erfarenhet inom service och reparation.

  • Gymnasiekompetens inom el/tele eller motsvarande förvärvade kunskaper vi bedömer likvärdiga.

  • Oavsett tidigare erfarenheter, är dina grundläggande kunskaper i el-lära viktiga. Om du har erfarenhet som servicetekniker ser vi det som en extra fördel, men vi välkomnar också andra perspektiv som kan berika vårt team

  • Krav på B-körkort

Som person har du en förmåga att lösa problem och en god serviceanda. Du är en lagspelare som trivs med att arbeta med olika människor och idéer för att nå gemensamma mål. Ordning och noggrannhet är en självklar del av din arbetsmetod.

Sista Ansökningsdag: 13 oktober (men vänta inte – vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan tillsättas innan dess).

För mer information om tjänsten eller oss på Elektroskandia, tveka inte att kontakta Emil Carlsson, Regionchef, på emil.carlsson@cylinda.se / +46 8 92 36 73

Vi på Elektroskandia Cylinda ser fram emot att välkomna dig till vårt team, där vi tillsammans tar vitvaruservice till en ny nivå!

Inför en anställning hos oss så genomför vi en bakgrundskontroll
 

Kontakt med rekrytering- och bemanningsföretag undanbedes. 

Elektroskandia Sverige AB är en del av Sonepar-koncernen som idag är världens största och ledande elgrossist. Vi marknadsför och säljer elmateriel och systemlösningar till en bred och diversifierad kundbas inom teknikområdena kraft/automation, tele/data, säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter.  Vi äger varumärkena Cylinda och Cardi.

Besök gärna våra hemsidor: www.elektroskandia.se , www.cardi.se , www.cylinda.se samt www.sonepar.com, där finner du mer information om vår verksamhet och koncern. 

Dela detta jobb

Servicetekniker hos Elektroskandia Cylinda i Uppsala

Elektroskandia