teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vår verksamhet expanderar kraftigt i region syd och vi söker nu en servicetekniker.

ARBETSUPPGIFTER
Som servicetekniker på Great Security kan du komma att arbeta med mindre installationer, service, driftsättning och årskontroller av våra säkerhetssystem.

Beredskapstjänstgöring kan i framtiden komma att ingå i tjänsten.

KVALIFIKATIONER
Du behöver ha erfarenhet av säkerhetssystem, du har en el- eller teleteknisk utbildningskompetens och har kunskaper inom inbrottslarmsregler. Meriterande är kunskap om följande fabrikat: Vanderbilt, Omnis, Spc, Galaxy, RCO, Aptus och Axema. Du kommer arbeta tillsammans med vår servicegrupp i Lund.

B-körkort och flytande svenska i tal och skrift är ett krav för att klara tjänsten och vi ställer även höga krav på tillgänglighet och flexibilitet.

EGENSKAPER
Som person ser vi att du är drivande i att bygga upp långsiktiga relationer med både medarbetare, kunder och samarbetspartners.

I gengäld erbjuder vi dig ett självständigt arbete i ett roligt och kreativt gäng inom ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag. Du får möjlighet att utvecklas i ett företag med fortsatta expansionsplaner. Du ges chansen att växa inom organisationen, vara med och skapa företagets framtid och att påverka. Tjänstebil eller förmånsbil ingår i tjänsten.

OM GREAT SECURITY
Vi är ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag med verksamhet över hela landet med över 400 anställda och en omsättning en bit över 650 miljoner. Verksamheten bedrivs både lokalt och nationellt, dessutom hanterar vi en del kunder i de övriga nordiska länderna. Vi finns etablerade med kontor och butiker på ett 20-tal orter.

 

Servicetekniker Lund

Företag Yobber AB
Ort
Utgår

2023-05-31

Ansök nu

Dela detta jobb