teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Servicetekniker lyftdon och portar

Ort
Kategorier
Utgår

2023-10-22

Ansök nu

Servicetekniker lyftdon och portar

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Vill du arbeta i ett nära team och familjärt bolag med fokus på service, samtidigt som du få tryggheten av en stor koncern? 

Med fokus på förebyggande underhåll hjälper vi våra kunder att hålla hög kvalité och säkerhet i sina processer samtidigt som vi tillsammans formar framtidens industri. 

Vi söker dig som vill arbeta med service och underhåll av traverser och portar. Felsökning, nymontage och moderniseringar, tillsammans med utvecklingen av arbetssätt och förbättringar av maskinutrustningar för ökad tillgänglighet är också viktiga delar i arbetet. Resor ingår i tjänsten och beredskapstjänstgöring kan förekomma.

Vi vill gärna komma i kontakt med dig som har tidigare erfarenhet av underhåll inom gruv-stål- eller skogsindustrin. Men även dig med annan erfarenhet av el service eller mekaniskt underhåll inom industrin och som är intresserad av att utveckla din tekniska kompetens inom våra områden. Vi ser att du har godkänd gymnasieutbildning inom antingen området Mek eller El. Körkort är krav.

Lediga tjänster i Kiruna, Gällivare och Luleå:
*Erfaren servicetekniker med kompetens för driftsättning och felsökning inom el. 
*Servicetekniker Port eller Travers med utbildning inom Mek eller El. Meriterande med erfarenhet av mekaniskt underhåll inom industrin. 
*Andra Mek roller kan vara möjliga för rätt kandidat – hör av dig!

Låter det här intressant? 
Skicka in din ansökan och berätta kort vem du är. Urval och intervjuer sker löpande.  

Granitor Electro är ett av landets ledande företag inom elinstallation. Granitor Electro-gruppen ingår i Midroc Europe som är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 4400 medarbetare och under 2020 omsatte vi 11 miljarder kronor.

Dela detta jobb

logo
Servicetekniker lyftdon och portar

Granitor Electro AB