teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Servicetekniker till Atlas Copco Compressor, Sundsvall

Ort
Kategorier
Utgår

2023-09-30

Ansök nu

Servicetekniker till Atlas Copco Compressor, Sundsvall

Passionate people create exceptional things

Did you know that the solutions we develop are a key part of most industries? Electronics, medical research, renewable energy, food production, infrastructure and many more.

We´re everywhere! Working with us means working with the latest technologies and groundbreaking, sustainable innovations. With our inclusive and caring environment, you get the support and inspiration you need to grow.

Here, your ideas are embraced, and you never stop learning. Interested in being part of our team?

Join us on our journey for a better tomorrow.

Rollen

Är du serviceinriktad och har kunden i fokus? Är du dessutom tekniskt intresserad och trivs med ett varierande arbete? Då kan du vara den vi söker för rollen som Servicetekniker i Sundsvall med omnejd. Arbetsuppgifterna består av förebyggande underhåll av tryckluftskompressorer, akuta reparationer och renoveringar. Du kommer även att installera och driftsätta styrsystem samt att utföra service av tryckluftstorkar och filter, luftbehandlingsutrustning samt kväv- och syrgasgeneratorer.

Vi erbjuder ett utvecklande arbete med ett mycket brett arbetsområde, allt från små standardkompressorer lämpliga för mindre verkstäder till större kompressorer avsedda för exempelvis sjukhus, stålverk, elektronik- och livsmedelsindustri. Du kommer att utgå från hemmet eftersom närheten till våra kunder inom distriktet är viktigt för oss, men även jobb på annan ort kan förekomma. Vi tillhandahåller fortlöpande utbildningar på våra anläggningar i Sverige, Norge och Belgien. I den här rollen kommer du att få ständiga möjligheter att utvecklas!

Vi söker dig som har ett tekniskt intresse och som vill arbeta i en ansvarstagande roll. Du är flexibel och innehar förmågan att kunna omprioritera din tid med kort varsel. Du trivs med att arbeta strukturerat och självständigt, samt att planera och driva ditt arbete framåt. Vidare ser vi att du är en kommunikativ och förtroendeingivande person som lägger fokus på att utveckla befintliga och nya kundsamarbeten.

För att du ska lyckas i rollen tror vi att du har tidigare erfarenhet inom el, alternativt inom elektronik, mekanik, fordonsteknik eller motsvarande. Du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift. Du har datorvana och innehar B-körkort. Har du dessutom erfarenhet som servicetekniker inom industrin så anses det vara meriterande.

Är vi en bra match?

Atlas Copco är ett svenskt bolag med över 39 000 medarbetare runt om i hela världen. Vi har en inkluderande atmosfär med en kultur som kännetecknas av respekt och integritet. Vi arbetar aktivt med att ständigt förbättra vårt arbete inom bland annat mångfald, säkerhet och arbetsmiljö. För oss är det också viktigt med balansen mellan arbete och fritid, vilket uppnås genom att vi ha en kultur av frihet under ansvar. Atlas Copco är ett stort och stabilt företag med ett mycket välkänt varumärke och en stark produktportfölj. Du har stora möjligheter att utvecklas hos oss och har potential att få påverka och att göra skillnad.

Låter det här som en intressant möjlighet? Då är du välkommen att skicka in din ansökan, sista ansökningsdag är 2023-09-30. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryterande chef Niclas Pettersson (niclas.pettersson@atlascopco.com). 

Vi ser fram emot din ansökan!

Diverse by nature and inclusive by choice
Bright ideas come from all of us. The more unique perspectives we embrace, the more innovative we are. Together we build a culture where difference is valued and we share a deep sense of purpose and belonging.

Dela detta jobb

Logo
Servicetekniker till Atlas Copco Compressor, Sundsvall

Atlas Copco Compressor AB