teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Snöjour

Företag PerformIQ
Ort
Kategorier
Utgår

2023-10-31

Ansök nu

Snöjour

Snöjour

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Passa på att skaffa dig ett extraarbete inför vintern redan nu!
Just nu söker vi maskinförare inför den kommande vintern. Arbetet är upplagt på jourtid, huvudsakligen kommer passen starta på natten och pågå fram till lunch, men arbete på dag-, kväll kan förekomma i vissa fall. Det är helt enkelt vädret som styr! Det är därför bra om du har en annan huvudsaklig sysselsättning såsom studier eller annat flexibelt arbete.
Har du erfarenhet av snöröjning med maskin, eller har allmän maskinvana så är det meriterande. Tycker du själv att du är snabblärd och har en bra allmän kunskap vad det handlar om kan det också räcka. Du kommer i huvudsak röja snö hos våra avtalskunder och allt så inte ute på allmänna vägar. Vi räknar med att dra igång i början av november och uppdraget löper sedan hela snösäsongen till slutet på april. Vi värderar kvalitet och miljötänk högt och vi är stolta över att erbjuda en riktigt fräsch maskinpark!
I den här tjänsten kommer du vara anställd av PerformIQ och uthyrd till LT konsult.

Personprofil
Vi söker dig som är:
- Van att köra maskiner eller har allmän kunskap om maskiner.
- Lösningsorienterad och hjälpsam.
- Ansvarstagande och pålitlig.
- Serviceinriktad och kan hantera mycket eget ansvar.
Krav är även att du har B-körkort.
Vi rekryterar löpande och uppmanar dig att skicka en ansökan redan idag då det finns begränsat antal platser.

Övrigt
Start: 1 november
Omfattning: Jour
Plats: Västerås
Arbetstider: Varierande (mestadels natt/tidig morgon)

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Konsultchef Morgan Hassel på email morgan.hassel@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Företagspresentation
LT Konsult Fastighetsservice är ett familjeföretag i andra generation som funnits i Västerås sen 1974
Med oss får ni utöver en trygghet med alla fastighetens behov täckta dag som natt, hög kvalitet och snabb service även ett ansvar och minimering för de utsläpp och miljöpåverkan er fastighets behov annars ger upphov till.
I vår förvaltning ser vi till att det bästa är bäst nog för klimatet, för vår personal och för dig som kund. Det kan konkret innebära till exempel eldriven gräsklippning för att minimera både utsläpp men även störande oväsen och skonsam arbetsmiljö. Våran verksamhet drivs i en hållbar företagsmodell och är på så vis lite av unik i vår bransch på Svenska marknaden.

 

Dela detta jobb

logo
Snöjour

PerformIQ