teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Solcellsmontör till 1KOMMA5º Stockholm

Ort
Kategorier
Utgår

2023-12-15

Ansök nu

Solcellsmontör till 1KOMMA5º Stockholm

1KOMMA5° Sverige är Sveriges ledande solcellsleverantör för villaägare och driver mot målet att alla 1,9 miljoner villaägare ska producera egen grön el med hjälp av solenergi.

Arbetsuppgifter
Som solcellsmontör hos 1KOMMA5º kommer du främst att arbeta med monteringen av solcellsanläggningar på svenska villatak. Arbetsuppgifterna består bland annat av att montera byggställningar, skruva upp fästen och skenor, fästa solpaneler och slutligen dra kablar mellan alla solpaneler. Arbetet sker året runt oavsett väderförhållande.

Vem är du?
Du är en driven person som gillar att arbeta i team samt har ett intresse för solenergi och grön el. Vi värdesätter din potential högre än din praktiska erfarenhet, däremot är erfarenhet inom solcellsbranschen meriterande. Eftersom vi arbetar mot privatpersoner är det även viktigt med ett servicetänk hos våra montörer. 

  • Behärskar svenska eller engelska

  • Är obesvärad av höga höjder och att arbeta fysiskt med kroppen

  • Har B-körkort för manuell växellåda

Vilka är vi?
1KOMMA5° satsar på energismarta lösningar såsom solceller, laddboxar och ellagring samt energistyrsystemet Heartbeat. Företaget grundades år 2016 men blev år 2021 uppköpta av 1KOMMA5° och har idag över 1200 anställda på över 55 olika platser i Norden, Europa och Australien. 1KOMMA5° siktar på att bli marknadsledande i Europa med en försäljning på över 100 miljarder SEK per år senast 2030. Tillsammans har vi redan installerat över 20 000 anläggningar i Norden. För att nå sina mål backas 1KOMMA5° bland annat av svenska Norrsken VC, Porsche AG och ledande tyska family offices. Vi har ett generöst friskvårdsbidrag och erbjuder alla tillsvidareanställda tjänstepension. 1K5 Installation AB är medlemmar hos Installatörsföretagen och omfattas därmed av kollektivavtal.

START: Enligt överenskommelse
PLATSStockholm
OMFATTNINGHeltid
LÖNFast lön

1KOMMA5° strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. I vår personalsammansättning vill vi spegla samhället i övrigt och välkomnar både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund till att bli vår kollega. För att säkerställa att våra medarbetares värdegrund stämmer överens med 1KOMMA5º tar vi en bakgrundskontroll som en del av rekryteringsprocessen.

 

Dela detta jobb

Logo
Solcellsmontör till 1KOMMA5º Stockholm

1KOMMA5 grader AB