teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sommarjobb på VB Energi

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-03-26

Ansök nu

Sommarjobb på VB Energi

About the job

Vill du jobba med en av mänsklighetens största utmaningar? Och ha kul medan du gör det? Då borde du söka ett sommarjobb hos oss! Var med i kampen och hjälp oss mot vårt mål att bli fossilfria inom en generation!

Du som antingen har sommaruppehåll från studier, övergår till en ny utbildning till hösten eller som avslutar en utbildning under vårterminen kan söka ett sommarjobb hos oss. Vi ser fram emot din ansökan.

Vill du sommarjobba hos oss?

VB Energi söker nio sommarjobbare för hela eller delar av sommarmånaderna juni till augusti med inriktning fjärrvärmeproduktion, fjärrvärmedistribution, vattenkraft, fordonspark och kontor & förrådsfastigheter.

Till entreprenadavdelningen Ludvika stationering Östansbo (fjärrvärme produktion, fjärrvärme distribution, vattenkraft, fordonspark, kontor & förrådsfastigheter) söker vi fyra sommarjobbare för hela eller delar av sommarperioden.

Till Lyviksverket Ludvika (Fjärrvärme produktionsanläggning) söker vi en sommarjobbare för hela eller delar av sommarperioden.

Till Craboverket Fagersta (Fjärrvärme produktionsanläggning) söker vi två sommarjobbare till v 25-28 och två ytterligare sommarjobbare till v 29-32.
Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna hos oss kan innebära exempelvis administrativa uppgifter, anläggningsskötsel, fastighetsskötsel, lättare förrådsarbeten eller lättare renoveringsarbeten.

Your profile

  • Vi välkomnar ansökningar från dig som går eller ska börja på gymnasiet, högskola eller universitet alternativt yrkeshögskola och som vill söker ett sommarjobb. Vi ser det som meriterande om du studerar inom områden kopplade till vår verksamhet

  • För de flesta arbeten hos oss behöver du ha fyllt 18 år

  • Det är viktigt att du kan kommunicera på svenska, i både tal och skrift

Vi ställer höga krav på personliga egenskaper och söker dig som är öppen, aktiv, positiv och som sätter säkerheten först. För att lyckas i rollen är du en engagerad lagspelare som har lätt för att samarbeta med andra. Du har ett stort personligt driv, är flexibel, lösningsorienterad och strukturerad

Additional information

I din ansökan behöver följande information framgå:

  • Pågående utbildning

  • Om du har B-körkort

  • Din ålder

  • Tidigare arbetslivserfarenheter

  • Vilka veckor under sommaren som du vill/kan arbeta

  • Varför du skulle passa för det här jobbet

Sista ansökningsdag är den 26 mars 2023 och tillträdesdag sker efter överenskommelse. Löpande urval kan förekomma så vänta inte med din ansökan.

Anställningsform: Sommarjobb

Placeringsort: Ludvika (5st), Fagersta (4st)

Har du frågor kring tjänsten kontakta rekryterande chef Karl Asplund, karl.asplund@vbenergi.se alternativt genom växeln på 0240-876 00. Vi frågor om processen kontakta rekryterare Ida Fågelqvist, 0700487682 ida.fagelqvist@vattenfall.com

Fackliga representanter är Aiki Rillo Unionen, Per-Erik Falk Ledarna och Mikael Boström Sveriges Ingenjörer och Ahmed Ouberri SEKO. Du når dem genom växeln på 0240-876 00.

Vi är övertygade om att strävan efter mångfald och integration bidrar till att bygga ett mer attraktivt, effektivt, kundcentrerat och lönsamt företag. Därför välkomnar vi ansökningar från alla individer oavsett ålder, religiös tro, könsidentitet och uttryck, sexuell identitet, funktionshinder och etnisk bakgrund. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhetsmedvetande och genomför slumpvisa alkohol- och drogtester. Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med nya dataskyddslagen, för mer information gå in på www.vbenergi.se

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Varmt välkommen med din ansökan! 

About the company

VB Energikoncernen är ett miljö- och arbetsmiljöcertifierat energiföretag med huvudkontor i Ludvika. Verksamheten med ca 65 anställda rymmer elförsäljning, fjärrvärme, eldistribution och drift av vattenkraftstationer. Företagets huvudägare är Vattenfall med Ludvika kommun och Fagersta kommun som delägare. Gå gärna in på vår hemsida vbenergi.se för ytterligare information

Dela detta jobb

Sommarjobb på VB Energi

Vattenfall AB