teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Om tjänsten

Transtema Network Services (TNS) är ett av Sveriges ledande leverantörer när det gäller att bygga, sköta och underhålla driften av olika typer av kommunikationsnät- mobilt, fiber, koppar och el. Exempel på kunder är kommuner, teleoperatörer, nätägare, företag och offentlig förvaltning. Arbetet utförs i härliga lokaler med ett öppet kontorslandskap på huvudkontoret i Mölndal, här har du närhet till både restaurang och kollektivtrafik.

Arbetsbeskrivning

I denna tjänst arbetar man tillsammans med ett engagerat team i en centraliserad och funktionell enhet. Du erbjuds ett utvecklande och stimulerande arbete i en expansiv bransch. Här kommer du arbeta administrativt i olika stöd- och ärendehanteringssystem samt serviceinriktat då du dagligen kommunicerar både externt och internt. Exempel på arbetsuppgifterna är att skapa arbetsordrar, förmedla information, rapportera avvikelser, bevaka och planera ut jobb. Du hittar åtgärder för att optimera arbetet och fattar för arbetet nödvändiga löpande beslut. Att bistå med support förekommer dagligen. I rollen får du en varierande vardag där du jobbar lösningsorienterat med samordning på ett strukturerat sätt.

Som medarbetare hos Transtema kommer du att ges möjlighet till utbildning och personlig utveckling. Kulturen i företaget präglas av öppenhet och ett stort mått av eget personligt ansvar för att arbetet ska utföras på bästa möjliga sätt.

Tjänsten är på heltid under sommaren. Möjlighet för eventuell fortsättning i vår studentpool även efter sommaren finns vid intresse.

Vi söker dig som

Som person är du strukturerad, stresstålig och nyfiken. I och med att du dagligen har kontakt med olika parter, både över telefon och mail, så ser vi gärna att du är serviceinriktad och har ett ödmjukt och lösningsorienterat förhållningssätt. Att fatta beslut och ta initiativ är något du känner dig bekväm med. För att du ska trivas i rollen bör du vara förändringsbenägen och nytänkande.

En vilja att utvecklas och lära sig inom området är en förutsättning för att du ska lyckas i ditt arbete. Har du tidigare erfarenhet från servicearbeten eller har jobbat med planering så är detta meriterande. För denna tjänsten krävs det att du har en mycket god datavana, talar och skriver svenska flytande samt behärskar engelska.

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

logga

Sommarjobba hos Transtema som produktionskoordinator

Företag Montico AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-03-31

Ansök nu

Dela detta jobb