teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Om tjänsten

Vi söker maskinoperatörer till Skruf Snus i Sävsjö.

Vill du få chansen till ett roligt sommarjobb i ett attraktivt företag? Uppskattar du dessutom att arbeta i ett positivt och uppmuntrande arbetsklimat? Då kan vi ha ett intressant arbete för dig!

Anställningsperioden är juni-augusti, med möjlighet till förlängning.
Arbetstiderna är förlagda på 2-skift eller nattskift.

Arbetsbeskrivning

I rollen som maskinoperatör kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara att övervaka en eller flera maskiner. I arbetet ingår även olika typer av kvalitetskontroller.

Vi söker dig som

För att passa i rollen som maskinoperatör söker vi bland annat dig som har någon form av industriell erfarenhet eller dig som lockas av att få en chans till ett intressant industrijobb över sommaren. Introduktion och upplärning kommer att ske på plats under dom första veckorna.

Du behöver vara minst 18år gammal samt behärska svenska språket i både tal och skrift.
Vi lägger även stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Du som söker ser dig själv som en lagspelare. Du är noggrann, flexibel och initiativtagande. Vidare vill du gärna beskriva dig själv som en målfokuserad person som tycker om att arbeta i ett högt tempo.

Känner du att ovanstående beskrivning stämmer bra in på dig är du varmt välkommen med din ansökan till oss på Montico redan idag!

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

logga

Sommarjobbare till Skruf Snus

Företag Montico AB
Ort
Utgår

2023-03-31

Ansök nu

Dela detta jobb