teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Ständigt nattskift.

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-10-28

Ansök nu

Ständigt nattskift.

Vi söker Industripersonal som kan arbeta nattskift till en kund i Ekenässjön!

Till ett av våra kundföretag i Vetlanda söker vi personer för nattarbete på deras lackering. Tjänsten innefattar främst:  

  • Av och påhängning av profiler 

  • Packning

  • Avsyning 
     

Din profil 

Du kommer att arbeta vid en lackeringslina, där din främsta uppgift är att hänga på och hänga av detaljer för lackering. Då arbetet bitvis kan vara tungt, är det viktigt med god fysik samt förmåga att hålla ett högt tempo.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van att arbeta i team men samtidigt kan ta egna initiativ. Du har en god kommunikativ och social förmåga och du kan enkelt till dig instruktioner och direktiv. Du är även flexibel och klarar av att arbeta i ett högt tempo. Vi ser gärna att du kommer från tidigare industriuppdrag där arbete vid lackeringslina varit en del av ditt arbete och att kvalitet samt noggrannhet ligger dig varmt om hjärtat. Truckkort är ett krav.

Uppdraget är långsiktigt och inleds med sex månaders visstidsanställning via Eterni Sweden AB med möjlighet till en tillsvidareanställning därefter. 

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via e-post behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

 

Dela detta jobb

Ständigt nattskift.

Eterni Sweden AB