teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Stf Avdelningschef Underhåll - Ringhals AB

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2023-10-08

Ansök nu

Stf Avdelningschef Underhåll - Ringhals AB

Vill du vara en del i utvecklingen mot ett proaktivt underhåll tillsammans med ditt team och samtidigt vara med och bidra till Sveriges fossilfria elförsörjning

Nu har du möjlighet att göra det hos oss på Ringhals. Vi arbetar tillsammans för att göra Sverige fossilfritt inom en generation. För att nå vårt mål behöver vi engagerade medarbetare som vill arbeta hos en av Sveriges största elproducenter och samtidigt bidra till ett bättre klimat på vår planet.

Nu söker vi en stf Avdelningschef till Underhållsavdelningen

På avdelning Underhåll (NU) bedrivs förebyggande och avhjälpande underhåll samt installationer i anläggningen av enheterna Instrument, Mek, El, Strukturell integritet och bränsleservice, montage och teknik.  

Dina arbetsuppgifter

  • Ingå i ledningsgruppen för Underhållsavdelningen, dess utveckling av verksamheten

  • Tillsammans med avdelningschefen leda och utveckla avdelningen

  • Driva ständiga förbättringar

  • Samarbeta med andra enheter inom och utanför avdelningen

  • Representera hela Underhållsavdelningen i tvärfunktionella frågor

  • Utbyta erfarenheter inom Vattenfall och branschen

Your profile

Om dig

  • Civilingenjör eller motsvarande erfarenhet

  • Erfarenhet från arbete i kärnteknisk verksamhet

  • Tidigare erfarenhet från chefs- och ledarskapsfrågor

  • Du talar och skriver svenska obehindrat i tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska

Vi söker en ledare som drivs av att utveckla både människor och arbetssätt och har förmågan att inspirera chefer och medarbetare till att växa och känna engagemang. Det är viktigt att du har en mycket god kommunikativ förmåga och du vet att samarbete är en avgörande faktor för att nå uppsatta mål tillsammans. Vidare har du en god förmåga att tänka strategiskt och bidra med långsiktighet. Att vara uthållig och leverera på både kort och lång sikt samtidigt som du bibehåller din egen och andras motivation är en framgångsfaktor.

Additional information

Vi erbjuder   
Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle erbjuder vi dig ett utvecklande och omväxlande arbete med många kontaktytor. För oss på Vattenfall är det viktigt att arbete och privatliv har en god balans, därför erbjuder vi flexibilitet i arbetet samt möjlighet till att arbeta hemifrån vid behov. Vi har även en hel del andra personalförmåner som exempelvis arbetstidsförkortning, förmånliga tjänstepensionsavtal, föräldraledighetstillägg med mera. Läs mer om våra förmåner här.  

Placeringsort  
Ringhals

För mer information om själva tjänsten kontakta rekryterande chef Niklas Magnusson 0702289471 För frågor om rekryteringsprocessen kontakta rekryterare Lina Friberg lina.friberg@vattenfall.com 

Fackliga representanter: Patrik Andersson- Akademikerna, Eva-Lena Green - Unionen, Anders Karlsson - Ledarna, Thomas Hagman - SEKO. Samtliga nås på 0340-66 70 00.

Välkommen med din ansökan senast 8/10. Urval och intervjuer sker efter sista ansökningsdatum. Vi tar endast emot ansökningar via vår webbplats.  

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning. Läs mer om hur vi arbetar med mångfald och inkludering här.  

Då säkerheten för Vattenfall och dess anställda är avgörande kommer vi innan varje anställning genomföra en ”pre-employment screening”. Dessa kontroller baseras på din roll som du kommer att fylla inom Vattenfall. Kontrollerna kommer att utföras av en tredje part, Validata.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur och vår verksamhet omfattas bland annat av regler om säkerhetsskydd, nukleär icke-spridning och exportkontroll. På grund av dessa regler genomförs en kontroll av kandidaten för många av tjänsterna i vår verksamhet innan anställning sker. För de tjänster som leder till deltagande i säkerhetskänslig verksamhet eller placering i säkerhetsklass innebär denna kontroll att säkerhetsprövning genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vi ser fram emot din ansökan! 

About the company

Ringhals AB ingår i Vattenfallkoncernen och är Nordens största kraftverk. Vi har över 40 års erfarenhet av elproduktion och står nu inför nya utmaningar av olika slag som kräver säkerhetsmedvetande och nytänkande. Ringhals har ca 1 150 anställda och ligger på västkusten i Varbergs kommun, sex mil söder om Göteborg.

Vår medarbetarkultur präglas av kompetens, kunnande och positiva människor som vill dela med sig av sina kunskaper. På Ringhals arbetar vi ständigt med att utveckla vår verksamhet och vårt arbetssätt för att kunna nå de krav som kunder och omvärld ställer på oss, varför vi ser individens utveckling som en stor del av företagets framtid. Hos oss erbjuds du personlig utveckling på en arbetsplats med många möjligheter.

Läs gärna mer om vår verksamhet https://group.vattenfall.com/se/var-verksamhet/ringhals

Dela detta jobb

Stf Avdelningschef Underhåll - Ringhals AB

Vattenfall AB