teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Styr- och regleringenjör till Ventilation

Företag NIBE AB
Ort
Utgår

2023-06-12

Ansök nu

Styr- och regleringenjör till Ventilation

Vill du jobba med ett av Sveriges starkaste varumärken och vara med och utveckla nästa generations NIBE-produkter? På vårt huvudkontor i Markaryd arbetar du i en internationell miljö med en produktportfölj i världsklass som kräver en både intensiv och högkvalitativ produktutveckling.  

Nu söker vi en teknikintresserad och driven styr- och regleringenjör som vill arbeta med att utveckla hållbara klimatlösningar tillsammans med ett engagerat team.

ARBETSUPPGIFTER

Vi söker dig som vill vara med på en nystartad resa med utveckling av ventilationsaggregat mot kommersiella fastigheter. Ett samarbete i sann entreprenörsanda där laget går före jaget. Du blir en del av teamet Product Development som är en högteknologisk och avancerad produktutvecklingsavdelning med cirka 150 medarbetare inom mekanik, el/elektronik, kylteknik, labb, styr & regler, audio-optimering etc. Du kommer huvudsakligen medverka i framtagningen av nya ventilationsprodukter samt tillbehör och arbeta med support. Du medverkar i utvecklingsprojekt och ansvarar för framtagning och verifiering av nya funktioner i såväl styrapplikationen som i handterminal och molntjänst – funktioner som sedan programmeras av interna eller externa programmerare. Du jobbar också med att underhålla befintlig mjukvara genom ändringar och förbättringar. Ditt arbete sker i nära samarbete med programmerings- och labbpersonal. Det innebär även support mot andra funktioner inom företaget eller ut mot kund. Alternativa placeringsorter kan vara Markaryd/Råstorp, Växjö, Trollhättan eller Ystad.

DIN BAKGRUND

Du är en högskole-/civilingenjör som är nyfiken, initiativtagande och som vill förstå helheten. För att kunna lösa de problem och uppgifter som ingår i jobbet som styr- och regleringenjör behöver du vara en duktig problemlösare som är analytisk, noggrann och tar ansvar för att driva igenom och avsluta dina uppgifter. Vi ser gärna att du är en kommunikativ person som söker kreativa utmaningar och har ett genuint teknikintresse, särskilt för systemtekniska lösningar. Erfarenheter inom ventilations-området är meriterande, liksom erfarenhet av styr- och reglerteknik. Eftersom vi är en global koncern behöver du behärska svenska och engelska i både tal och skrift.

OM ANSÖKAN

Vill du jobba med oss för en mer hållbar framtid? Välkommen att söka jobbet via vår hemsida www.nibe.se under "Lediga jobb". Vi tillämpar löpande rekrytering och önskar din ansökan snarast, men senast den 12 juni 2023. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta någon av oss.

OM NIBE

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 6 miljarder kr/år med drygt 1 700 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm. 

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 40 miljarder kr och mer än 21 000 anställda i över 30 länder. 

KONTAKTPERSONER

Marie Sundh

Projektansvarig Ventilation

0433-27 30 00

marie.sundh@nibe.se

Madeleine Johannesson

HR-specialist

madeleine.johannesson@nibe.se

Dela detta jobb

logga
Styr- och regleringenjör till Ventilation

NIBE AB