teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Svetsare

Företag NIBE AB
Ort
Utgår

2023-06-30

Ansök nu

Svetsare

Är du en ambitiösa och ansvarskännande svetare?

NIBE fortsätter att expandera och vi söker efter nya kollegor till våra svetsavdelningar, för svetsning och lödning av NIBEs produkter.

OM TJÄNSTEN

Arbetsuppgifterna är helt inriktade på produktion inom svetsning/lödning. Produktionen är igång dygnet runt, då vi arbetar 2-skift, ständig natt och helgskift. Det finns möjlighet att lämna önskemål om arbetstid i ansökningsformuläret. 

DIN BAKGRUND

Du behöver vara kunnig i MIG/MAG-svetsning och ritningsläsning. Det är meriterande om du har kunskaper i robotsvetsning, TIG-svetsning och/eller hårdlödning. Som person är du noggrann och har en känsla för kvalitet. Du behöver behärska svenska i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

OM ANSÖKAN

Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast. Ansökan sker via vår webbsida www.nibe.se under lediga tjänster. Önskas mer information, vänligen kontakta någon av kontaktpersonerna nedan.

OM NIBE

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 6 miljarder kr/år med drygt 1 600 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 30 miljarder kr och mer än 20 500 anställda i över 30 länder.

Varmt välkommen!

KONTAKTPERSONER

Fredrik Nilsson

Avdelningsansvarig svets

0433-27 30 00

fredrik.nilsson@nibe.se

Anna Nilsson

HR

0433-27 39 27

 

 

Dela detta jobb