teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Systemprovare Täby

Företag Thalamus AB
Ort
Utgår

2023-06-22

Ansök nu

Systemprovare Täby

Din nya tjänst
Vill du arbeta på ett högteknologiskt företag med spännande produkter?

Nu vill en av våra största kunder komplettera sin grupp med en montör/systemprovare. Du kommer arbeta med montering och testning av kundens produkter som består av mekanik & elektronik. Vår kund tillverkar avancerade IR-system.
Detta är en tjänst som kräver tidigare erfarenhet av montering, testning av elektronik och att självständigt kunna utföra arbetet.  

Du får ett roligt och spännande uppdrag i högteknologisk miljö, synnerligen fina lokaler och fantastiska medarbetare. Du kommer vara anställd av Thalamus och uthyrd till vår trevliga kund. 

Arbetsplatsen är belägen i Täby/Arninge.
Arbetsgivare är Thalamus, läs gärna mer om oss här: www.thalamus.se 

Din bakgrund
Rätt person bör ha studerat teknik på gymnasienivå eller motsvarande och har troligen arbetat några år, MINST 2-4 år inom elektronik. Vi ser också gärna att du har tidigare erfarenhet av montörsjobb, testning och kalibrering.
Mycket stort plus om du kan en del om nätverk & Linux.

Du som person
Dina personliga egenskaper spelar stor roll. Vi söker dig som har ett teknikintresse. Att ta stort eget ansvar för att planera ditt jobb är inte några problem för dig. Du trivs med att arbeta både i grupp och självständigt. Du gillar att ha många arbetsuppgifter samtidigt och att ha kontroll på verksamheten omkring dig.

Kundens koncernspråk är engelska och du måste kunna ta till dig information både skriftligt och muntligt.

Du är med fördel:

  • Noggrann, självgående och nyfiken

  • Stresstålig och klarar av att hålla ett högt tempo

  • Teknikintresserad och vill lära dig mer om det


Din ansökan
Hjärtligt välkommen med din ansökan till denna spännande tjänst. Vid frågor är du hjärtligt välkommen att kontakta Christer Johansson på 070-296 56 44 eller Ida Sebitli på 0738-56 53 74. Intervjuer kommer ske fortlöpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Sista ansökningsdag är 28/4-23

Vi ser fram emot att få läsa din ansökan!

Vi erbjuder dig
Som anställd hos oss på Thalamus erbjuder vi en trygg anställning med kollektivavtal(IT/ telekomavtalet inte bemanningsavtalet), friskvårdsbidrag, fast månadslön, pension mm.

På Thalamus är gemenskap en viktig del, vilket gör att vi ordnar AW:s samt sommarfest och julbord. Då brukar alla konsulter dela erfarenheter och glädje med varandra och oss på kontoret.

Din nya arbetsgivare
Thalamus har funnits i 20 år och är nu ett stadigt växande lönsamt  konsult- och rekryteringsföretag inom IT & Teknik.

Vi är ett familjärt bolag som i Alvik strand och vår huvudsakliga fokus ligger på konsultverksamhet i Stockholms län.

Våra kärnvärden är snabba och trevliga och att det kommer du att märka i rekryteringsprocessen och om du börjar arbeta hos oss. Om vi skulle beskriva oss själva skulle det vara att vi är ett glatt, kunskapsdrivet gäng vars arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang. Hoppas du vill bli en av oss?   

 

 

Dela detta jobb

Systemprovare Täby

Thalamus AB