teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Tekniker underhåll portar

Ort
Utgår

2023-10-22

Ansök nu

Tekniker underhåll portar

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Fritt tekniskt arbete för dig som gillar att förstå hur saker fungerar och reparera det som gått sönder!  

Vi söker dig som vill arbeta med underhåll och service av portar.  Arbetet innebär  felsökning, reparationer och nymontage, även utveckling av arbetssätt och förbättringar av maskinutrustning. Du får ett omväxlande arbete och jobbar i team där alla ställer upp för varandra. Placeringsort är Hofors, Sandviken, Gävle eller Avesta men även annan ort i närområdet kan förekomma.

Vi ser gärna att du har en elteknisk utbildning med erfarenhet av service och underhåll av port eller annat mekaniskt reparations och underhållsarbete. Du är kommunikativ och har lätt att att ta till dig instruktioner muntligt samt skriftligt och kunna dokumentera ditt arbete på svenska i digitala verktyg. Du kommer att arbeta båpde i team och enskilt och en förutsättning är att du kan skapa goda relationer med arbetskamrater och kunder. Vi ser att du är lösningsorienterad, punktlig samt har en känsla att alltid vilja leverera ett bra jobb.

Resor och övertid förekommer i tjänsten. Servicebil ingår enligt företagets bilpolicy.  

Granitor Electro är ett av landets ledande företag inom elinstallation. Granitor Electro-gruppen ingår i Midroc Europe som är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 4400 medarbetare och under 2020 omsatte vi 11 miljarder kronor.

Dela detta jobb

logo
Tekniker underhåll portar

Granitor Electro AB