teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Teknisk förvaltare för konsultuppdrag

Företag Fasticon AB
Ort
Utgår

2023-06-26

Ansök nu

Teknisk förvaltare för konsultuppdrag

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Uppdragsbeskrivning

Nu söker vi en teknisk förvaltare för ett konsultuppdrag i Stockholm. Uppdraget avser att starta upp omgående och kommer att pågå på heltid i cirka fem månader framåt med möjlighet till förlängning. Detta är ett heltidsuppdrag och vår kund finns belägen i norra Stockholm.

Vår kund är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Säkerställa optimerad energiförbrukning.

 • Effektivisera fastigheternas drift Initiera och låta utföra underhållsåtgärder på tekniska installationer.

 • Upphandla och ansvara för miljövänliga och kostnadseffektiva service- och driftavtal.

 • Ansvara för kommunens media- och energibudget samt prognos.

 • Uppföljning av teknisk förvaltning mot externa fastighetsägare. 

 • Proaktiv omvärldsbevakning inom angränsande lagstiftning och myndighetskrav.

 • Driva utvecklingsfrågor och samordning av det tekniska arbetet inom enheten.

 • Delta i arbetet med större investeringar gällande ROT, energi och nyproduktion. 

Kvalifikationer

 • Minst två års erfarenhet av en liknande roll. 

 • Erfarenhet av energioptimering.

 • God förståelse för fastighetsekonomi och kunskaper i angränsande lagstiftning.

 • Erfarenhet och teoretisk kunskap gällande besiktningar, energi, offerter, mm.

 • Tidigare arbetat med förvaltning av hyresrätter. 

 • Behärska svenska flytande i tal och skrift

 • Treårig gymnasieutbildning med yrkesexamen eller högskolebehörighet. 

 • B-körkort.

Personliga egenskaper

För att trivas och bli framgångsrik i rollen är du en person som vill arbeta självständigt och van att driva processen framåt. Du är strukturerad och tar ansvar för din uppgift, samtidigt som du besitter en god förmåga att planera, organisera och prioritera. Vidare är du uthållig och ser till att resultat uppnås. Du är även en serviceinriktad person som är om om att ta hand om vår kund på bästa sätt.

Välj själv - vara anställd konsult eller egenföretagare

Att arbeta som konsult genom oss innebär att du får en bredare blick hos olika företag inom den växande samhällsbyggnadssektorn. Du får också möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, såväl som stärka ditt cv med unika erfarenheter.

Du kan välja att ta uppdrag antingen som konsult direkt anställd av Fasticon, eller vara underkonsult med eget bolag.

En anställning hos Fasticon innebär självklart att din tjänst lyder under samma regler som för andra på arbetsmarknaden. Under din anställningsperiod har du en personlig kontakt med din konsultchef som är ytterst ansvarig över uppdraget. Våra konsultchefer är angelägna om att bygga personliga relationer och arbetar för att vara så lättillgängliga som möjligt om du har några funderingar.

Din anställning är hos oss men ditt uppdrag sker ute hos kundföretaget. Självklart erbjuds du kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension.

Ansök idag!

Våra konsultprocesser går riktigt fort! Vi går igenom ansökningar löpande och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdatum. Tveka därför inte, skicka in din ansökan idag!

Vid frågor om rollen eller konsultprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef: Imran Waheed på imran.waheed@fasticon.se eller 073-559 50 86.

Om Fasticon

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se.

Dela detta jobb

Teknisk förvaltare för konsultuppdrag

Fasticon AB