teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Teknisk säljare skärande verktyg i Skåne

Företag KYOCERA UNIMERCO
Ort
Utgår

2023-11-07

Ansök nu

Teknisk säljare skärande verktyg i Skåne

Om du vet vad sakerna på bilden ovan är för något så är du kanske vår nästa säljare! Vi söker nu en tekniskt kunnig och energisk säljare till vårt distrikt Skåne med delar av Halland och Blekinge.

Har du goda kunskaper inom skärande bearbetning från metallindustrin? Vill du arbeta i ett framgångsrikt företag med kanske världens bästa kollegor? Är du redan teknisk säljare idag, eller har du den tekniska kompetensen och viljan att utvecklas som säljare? Då är du kanske den vi söker!

Just nu har vi en ledig tjänst som teknisk säljare i Skåne med delar av Halland och Blekinge i distriktet. Du arbetar dagligen med att skapa långsiktiga relationer hos både befintliga och nya kunder. Din uppgift är att utifrån din tekniska kunskap om skärande bearbetning erbjuda våra kunder bästa möjliga verktygslösningar, samt ge dem bästa tänkbara service och support. 

Du utgår från din hemort som ligger någonstans i distriktet. För att hjälpa dig i din vardag har du ett väl sammansvetsat gäng som säljkollegor, optimeringstekniker och innesäljare. Du rapporterar till försäljningschefen som ger dig ytterligare stöd och support i din vardag.

För att ge dig bästa möjliga förutsättningar så ger vi dig en ordentlig introduktion och produktutbildning. Vi utrustar dig med alla nödvändiga arbetsredskap som telefon, dator och tjänstebil. Vidare så erbjuder vi en marknadsmässig lön, vinstdelning och friskvårdsbidrag. 

Det är en spännande roll, men för att klara den så behöver man ha några saker med sig sedan tidigare:

  •  Kunskap och erfarenhet inom skärande bearbetning är ett absolut måste i denna roll

  •  Förmåga att själva planera och driva sitt arbete

  •   Van att använda dator i sitt dagliga arbete

Som person ser vi helst att du är driven, målinriktad och gillar att utveckla dig själv. Resultatinriktad, ordningsam och ansvarstagande är andra egenskaper vi värdesätter i denna roll. Sedan är det bra om du är nyfiken och positiv och ser service som en självklar del i ditt arbete. Vi kommer göra allt för att du skall trivas och bli en viktig del i vårt team.

Tycker du att detta låter spännande så söker du tjänsten genom att klicka på länken. Vill du ha mer information så ringer du till försäljningschef Jan Bengtsson på 0709 – 54 46 11. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi tillämpar löpande urval.

Skicka in din ansökan via "ansök nu" eller till JBN@kyocera-unimerco.com

 

Dela detta jobb

Teknisk säljare skärande verktyg i Skåne

KYOCERA UNIMERCO