teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

TIG svetsare

Företag Maxkompetens
Ort
Utgår

2023-10-01

Ansök nu

TIG svetsare

Vi söker nu ytterligare en TIG svetsare som vill tillhöra ett riktigt härligt och familjärt team! Här får du möjlighet att växa in i arbetets bredd och i takt med det får du mycket frihet med stora möjligheter att påverka och att själv utvecklas! Som TIG Svetsare hos Rosenqvists Mekaniska Verkstad arbeta du hos ett företag med stark marknadsposition som är stabilt växande! Ett tillfälle du inte vill missa!

Dina Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är TIG svetsare och har erfarenhet av svetsning i tunnplåt, rostfritt material till stabilt växande Rosenqvists Mekaniska Verkstad strax söder om Kristianstad. Här kommer du att arbeta med TIG svetsning i materialtjocklek på 1-5mm. Produkterna som tillverkas har höga kvalitetskrav och allt utförs enligt ritning vilket kräver god förmåga att kunna bygga ihop avancerade konstruktioner och behärska maskiner för exempel kantbockning. För dig som är driven och vill utvecklas vidare finns möjlighet att bli Supervisor vilket innebär att du reser till kunder för att installera och arbetsleda personal på plats.
 

Din Profil

Du som söker har erfarenhet av att svetsa TIG och känner dig trygg i detta. Det är meriterande om du även har erfarenhet av ritningsläsning. För att lyckas i tjänsten behöver du vara noggrann, pålitlig, kunna jobba självständigt och med tiden våga ta dig an nya projekt men också vara en lagspelare med god samarbetsförmåga.
Här välkomnas du in i ett härligt entreprenörsdrivet gäng med stort engagemang i ett stabilt växande bolag med satsning på framtiden!

Krav för tjänsten:

 

 • Utbildning industri och svets eller motsvarande kvalifikationer.

 • Erfarenhet av TIG svetsning (gärna licens)

 • Kunna kommunicera obehindrat på svenska i både tal och skrift.

 • Tal och läsförståelse i engelska

 • God datorvana

 • Körkort och bil (då företaget ligger strax utanför Kristianstad)


Meriterande:

 

 • Truckkort

 • Utbildning säkra lyft

 • Traverskort

 • Fallskyddsutbildning

 • Branscherfarenhet

 • Erfarenhet och kunskap i CAD och ritningsläsning


Förutom de absolut avgörande delarna så som erfarenhet av TIG svetsning och ritningsläsning kommer stort fokus att ligga på vem du är som person och vilket driv och engagemang du kan bistå med. Du trivs i en lärande och utvecklande miljö där du och dina kollegor delar kunskaper och erfarenheter med varandra. Detta är en direktrekrytering vilket innebär en anställning direkt hos Rosenqvists Mekaniska Verkstad.

Övrig Information

 

 

 • Placeringsort: Gringelstad strax söder om Kristianstad

 • Start: Enligt överenskommelse

 • Varaktighet: Tillsvidare

 • Arbetstid: Heltid, dagtid

 • Lön: Individuell lönesättning

Rosenqvists Mekaniska Verkstad har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna rekryteringsprocess. Har du frågor angående tjänsten så kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult på Maxkompetens, Jenny Öster jenny.oster@maxkompetens.se
0734-368169

Om Maxkompetens

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och har kontor på fem orter fördelade på Kristianstad, Växjö, Halmstad, Borås och Stockholm. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och varje dag har vi ca 280 konsulter ute på uppdrag. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Om Kundföretaget

Rosenqvists Food Technologies är en verksamhet som levererar kompletta maskiner och lösningar till den globala potatis- och snack food industrin där man har en
stark marknadsposition. Rosenqvists Food Technologies AB utvecklar, konstruerar, tillverkar och installerar kompletta processlinjer för pommes frites, potatischips
samt andra snacksprodukter såsom nötter, tortillachips m.m. och är en stark global aktör där exportandelen är hög, cirka 90–95%. Bolaget startades 2009 och har sedan dess haft en stark tillväxt med god lönsamhet och omsätter i dagsläget cirka 200 Mkr. Rosenqvists Mekaniska AB är bolagets produktionsenhet och har god lönsamhet och omsätter i dagsläget cirka 35 Mkr.
Här kan du läsa mer om Rosenqvists Mekaniska https://foodtechnologies.rosenqvists.com/production/

 

Dela detta jobb

logo
TIG svetsare

Maxkompetens