teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

TRANSPORTLEDARE

Ort
Utgår

2023-05-31

Ansök nu

TRANSPORTLEDARE

Om företaget:
GG Högtryckstjänst & Rörinspektion AB grundades 1 juli, 1984 av Gerry & Lena Gustafsson. 14 år senare togs bolaget över av deras son Martin Gustafsson och har växt till ett stabilt företag inom branschen med 43 heltidsanställda och många nöjda kunder. Under 2022 utökade vi vårt täckningsområde till Uppsala samt etablerade en filial i Göteborg.

GG högtryckstjänst och rörinspektion är en del av Spolargruppen Sverige AB som är en rikstäckande koncern inom underhåll och renovering av avlopp.

Välkommen att läsa mer om oss här: www.spolbil.se

Arbetsuppgifter:
Som Transportledare hos oss kommer du vara det administrativa navet i verksamheten. Huvuduppgiften är att koordinera våra 16 spolbilar till rätt plats på rätt tidpunkt till våra kunder. I arbetsuppgifterna ingår det även att ta emot beställningar från våra kunder, nya som gamla via telefon och mail samt utföra viss försäljning och prisberäkning av enklare jobb.

Du kommer vara en del av ett glatt gäng med engagemang och entreprenörsanda som hjälps åt att driva företaget framåt. Placeringen är i våra fräscha lokaler i Sollentuna som vi lät renoveras 2022.  

Kvalifikationer:
God dator och IT-vana är ett krav.
Liknande arbete med erfarenhet av verksamhetsplanering eller koordinering är meriterande.
Bakgrund av arbete som transportledare är meriterande.

Personliga egenskaper:
Som person är du lösningsfokuserad och gillar när det är många bollar i luften samtidigt. För jobbet är det viktigt att du har stark kommunikationsförmåga, lätt för att samarbeta och högt servicemind.

Anställningsvillkor:
Tjänsten är en tillsvidareanställning, provanställning på 6 månader tillämpas.
Sysselsättningsgraden är heltid med fast månadslön.
Arbetstiderna är vardagar mellan kl. 07.00-16.00.

Vid frågor kontakta oss genom vår verksamhetschef Sonny på sonny.pettersson@spolbil.se / 0705 – 59 08 38 eller genom vår HR-generalist Evelina på evelina.nordgren@spolargruppen.com / 0702 – 00 58 10.

 

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logo
TRANSPORTLEDARE

Workspace Recruit