teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Truckförare till Metsä Tissue

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2023-06-09

Ansök nu

Truckförare till Metsä Tissue

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.


Nu söker Eterni efter truckförare till vår kund Metsä Tissue i Pauliström. Här erbjuds du rolig och utmanade truckkörning på en arbetsplats med gedigen historia i en fabrik som grundades redan år 1726. Bruket producerar främst toalett- och hushållspapper.

Vad kommer du att få göra?
Fabriken har pappersmaskiner och konverteringslinjer där toalett- och hushållspapper tillverkas.
Vi söker nu truckförare till utlastningen i Pauliström. Här kommer du att lasta och lossa lastbilar och containers. Även administrativa arbetsuppgifter förekommer. Arbetstiden är förlagd till dagtid måndag – fredag 07.00-16.00.

Vad letar vi efter?
Du som söker har ett par års arbetslivserfarenhet som truckförare och har kört mycket motviktstruck. Du trivs i en utmanande miljö med högt tempo. Det här är jobbet för dig som vill utvecklas som truckförare! Du har god förmåga att planera ditt arbete och kan arbeta självständigt samtidigt som du har lätt för att samarbeta med andra. Svenska i tal och skrift är ett krav och vi ser det som meriterande om du även kan kommunicera på engelska. Du har god datorvana och skräms inte av administrativa uppgifter som ingår i tjänsten. Du innehar truckkort A + B samt körkort B.

Vad erbjuder vi?
Tjänsten som truckförare är ett konsultuppdrag på heltid som pågår mellan maj – augusti. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos Metsä Tissue. Därefter finns chans till anställning hos kundföretaget.
Eterni och våra kunder har noll tolerans när det gäller droger och andra otillåtna preparat.

Ansök till jobbet!
I den här processen samarbetar Metsä Tissue med Eterni Sweden. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Niclas Olsson på via 070-340 80 43 eller niclas.olsson@eterni.se.


Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Truckförare till Metsä Tissue

Eterni Sweden AB