teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Underhållsingenjör Fastighetsdrift - Ringhals

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2023-10-04

Ansök nu

Underhållsingenjör Fastighetsdrift - Ringhals

Är du underhållsingenjör inom Fastighetsdrift? Vill du vara med och bidra till Sveriges fossilfria elförsörjning?

Nu har du möjlighet att göra det hos oss på Ringhals. Vi arbetar tillsammans för att göra Sverige fossilfritt inom en generation. För att nå vårt mål behöver vi engagerade medarbetare som vill arbeta hos en av Sveriges största elproducenter och samtidigt bidra till ett bättre klimat på vår planet.

För att kunna möta framtiden och hantera vårt ansvarsområde behöver vi nu anställa en Underhållsingenjör Fastighet till gruppen Byggunderhåll på Ringhals.

Om jobbet

Som Underhållsingenjör inom Fastighetsdrift ansvarar du för drift av Ringhals gemensamma anläggningar samt Ringhals avloppsreningsverk. I rollen ingår även ett visst underhållsansvar för vissa system och komponenter som tex det centrala fastighetsstyrsystemet. Vår grupp ansvarar för driften (Underhållsingenjör fastighet) av Ringhals gemensamma anläggningar samt byggunderhållsverksamhet på Ringhals produktionsanläggningar.

Gruppen består idag av en gruppchef, tre Underhållsingenjörer för Fastighet, sex underhållsingenjörer Bygg & Anläggning, och en Planeringsingenjör Bygg & Anläggning.

Vi erbjuder ett självständigt och fritt arbete där du som Underhållsingenjör innehar rollen driftvakt (beredskapsperioder ingår), utför driftövervakning, larmhantering, arbetstillståndshantering, driftläggningar, ronderingar och driftombud i projekt. Den nyrekryterade personen kommer också att ha ett övergripande ansvar för driftens arbete i el- och brandfrågor. Gruppen är också underhållsansvarig för det centrala fastighetsstyrsystemet. I tjänsten ingår även framtagning och uppdatering av instruktioner och andra dokument som rör fastighetsdriften.

Your profile

Om dig

Vi söker dig som har en lämplig högskoleutbildning eller annan likvärdig utbildning. Har du kunskap i avloppsteknik, processförståelse, styr och reglersystem, stark ström är det mycket meriterande. För tjänsten krävs även godkänd ESA 14 och goda kunskaper i andra relevanta lagar och regelverk. Det är också meriterande om du har arbetat inom fastigheter med hög säkerhet och där säkerhetsfrågor alltid finns med som en naturlig del i arbetet samt vana av större anläggningar. Du har mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.  Tjänsten innehåller en hel del administrativa uppgifter så du bör även ha en god administrativ förmåga samt god datavana.

Som person har du har ett strukturerat och strategiskt arbetssätt, är ansvarstagande och har lätt för att skapa kontakter och bra samarbeten. Du tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat.

Additional information

Vi erbjuder   
Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle erbjuder vi dig ett utvecklande och omväxlande arbete med många kontaktytor. För oss på Vattenfall är det viktigt att arbete och privatliv har en god balans, därför erbjuder vi flexibilitet i arbetet samt möjlighet till att arbeta hemifrån vid behov. Vi har även en hel del andra personalförmåner som exempelvis arbetstidsförkortning, förmånliga tjänstepensionsavtal, föräldraledighetstillägg med mera. Läs mer om våra förmåner här.  

Placeringsort  
Ringhals

För mer information om själva tjänsten kontakta rekryterande chef Magnus Persson på telefon 0706-06 77 46.. För frågor om rekryteringsprocessen kontakta rekryterare Lina Friberg lina.friberg@vattenfall.com

Fackliga representanter: Patrik Andersson- Akademikerna, Eva-Lena Green - Unionen, Anders Karlsson - Ledarna, Thomas Hagman- SEKO. Samtliga nås på 0340-66 70 00. 

Välkommen med din ansökan senast 4/10 2023. Urval och intervjuer sker efter sista ansökningsdatum. Vi tar endast emot ansökningar via vår webbplats.  

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning. Läs mer om hur vi arbetar med mångfald och inkludering här.  

Då säkerheten för Vattenfall och dess anställda är avgörande kommer vi innan varje anställning genomföra en ”pre-employment screening”. Dessa kontroller baseras på din roll som du kommer att fylla inom Vattenfall. Kontrollerna kommer att utföras av en tredje part, Validata.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur och vår verksamhet omfattas bland annat av regler om säkerhetsskydd, nukleär icke-spridning och exportkontroll. På grund av dessa regler genomförs en kontroll av kandidaten för många av tjänsterna i vår verksamhet innan anställning sker. För de tjänster som leder till deltagande i säkerhetskänslig verksamhet eller placering i säkerhetsklass innebär denna kontroll att säkerhetsprövning genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vi ser fram emot din ansökan! 

About the company

Ringhals AB ingår i Vattenfallkoncernen och är Nordens största kraftverk. Vi har över 40 års erfarenhet av elproduktion och står nu inför nya utmaningar av olika slag som kräver säkerhetsmedvetande och nytänkande. Ringhals har ca 1 000 anställda och ligger på västkusten i Varbergs kommun, sex mil söder om Göteborg.

Vår medarbetarkultur präglas av kompetens, kunnande och positiva människor som vill dela med sig av sina kunskaper. På Ringhals arbetar vi ständigt med att utveckla vår verksamhet och vårt arbetssätt för att kunna nå de krav som kunder och omvärld ställer på oss, varför vi ser individens utveckling som en stor del av företagets framtid. Hos oss erbjuds du personlig utveckling på en arbetsplats med många möjligheter.

Läs gärna mer om vår verksamhet https://group.vattenfall.com/se/var-verksamhet/ringhals

Dela detta jobb

Underhållsingenjör Fastighetsdrift - Ringhals

Vattenfall AB