teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Underhållsmekaniker till Setra - Hasselfors

Företag EdZa AB
Ort
Utgår

2023-03-31

Ansök nu

Underhållsmekaniker till Setra - Hasselfors

Hasselfors är ett av Setras största sågverk och är på en häftig expansionsresa! De behöver nu stärka upp med ny kompetens på mekaniksidan. Setra har som mål att lyfta underhållsverksamheten till en högre nivå genom att aktivt arbeta med ständiga förbättringar av processer och systemstöd utifrån verksamhetens behov. Låter detta som en resa du vill vara med på? Tveka då inte att söka tjänsten som Underhållsmekaniker hos Setra!

Om Setra

Setra är ett av Sveriges största träindustriföretag. I deras anläggningar förädlar de skogsråvara till klimatvänliga, högförädlade produkter såsom limträ, hyvlat, komponenter och KL-trä för byggande och boende på en global marknad.

Setras timmer har sitt ursprung i ansvarsfullt brukade skogar i några av världens bästa råvaruområden för barrträ. De säljer även bioprodukter såsom bark, flis och spån till kunder inom pappers- och massaindustrin samt till energiframställning.

Setra har åtta produktionsenheter runt om i Sverige, sju sågverk och en förädlingsenhet där de producerar limträ, komponenter och KL-trä.

Deras gransågverk i Hasselfors sex mil sydväst om Örebro är ett av Setras största sågverk när det kommer till produktionsvolym. Omkring 90 medarbetare jobbar på enheten. Produkterna levereras till Setras egna hyvlerier samt till kunder i Sverige, USA, Storbritannien, Tyskland, Frankrike och Japan.

Om teamet & rollen

Som underhållsmekaniker arbetar du med både förebyggande och avhjälpande underhållsarbeten på hela sågverksområdet. Du är också ett stöd vid installationer och vid om- och nykonstruktioner. Du kommer arbeta i underhållssystemet vilket innebär avrapportering och ta ut jobb ur underhållssystemet.

Arbetet innefattar varierande uppgifter vilket kan innefatta:

 • Svetsning och bearbetning av maskindelar

 • Felsökningar

 • Reparationer

 • Renoveringar

 • Kontroller i förebyggande syfte

I rollen ingår också att vara aktiv i att utforma metoder och rutiner för att förbättra och effektivisera arbetssättet.

Arbetsformen är kontinuerligt 2-skiftarbete där helger ingår i schemat alt nattskift.

Introduktion
Som ny i rollen kommer du att arbeta dagtid under ett antal månader för att sedan när du är mer självgående påbörja skiftarbetet enligt plan.

Om dig

Vi söker dig som:

 • Har relevant teknisk gymnasieutbildning med inriktning mot mekanik

 • Har erfarenhet från mekaniskt underhållsarbete

 • Har erfarenhet inom hydraulik, pneumatik samt goda svetskunskaper

 • God teknisk-/datavana

 • Kommunicerar obehindrat på svenska väl i både tal och skrift

 • Har möjlighet att arbeta skiftarbete


Som person ser vi att du tar dig an utmaningar med stort engagemang och är driven i ditt arbetssätt. Det är viktigt att vara en god lagspelare då du kommer ha ett nära samarbete med det underhållsteam du ingår i bestående av underhållschef, mekaniker och elektriker.


Erbjudande

På Setra är du med och utvecklar framtidens byggmaterial - trä. Här tar de tillvara på dina idéer, din nyfikenhet och din erfarenhet. Deras värderingar - engagemang, nytänkande och ansvar har de med sig i hela verksamhetskedjan. Att främja en god arbetsmiljö är viktigt för de, liksom att ge dig chansen till både karriärmöjligheter och utveckling. Detta skulle kunna innebära karriärmöjlighet att gå mot serviceledarroll alternativt underhållstekniker.

 • Kollektivavtal

 • Friskvård

 • Teamaktiviteter

Välkommen med din ansökan!

Tror du att detta skulle passa dig, eller kanske någon du känner? Vi har ett löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag, tveka därför inte - utan skicka in din ansökan redan idag!

Rekryteringen kommer hållas av Ed:Za Group. Har du några frågor eller funderingar relaterade till tjänsten och processen är du varmt välkommen att kontakta oss.

#LI-Onsite

 

 

 

Dela detta jobb

Underhållsmekaniker till Setra - Hasselfors

EdZa AB