teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Underhållssamordnare Fastighet till VA SYD

Ansök nu

Underhållssamordnare Fastighet till VA SYD

Vill du ha ett jobb med varierade arbetsuppgifter och stort eget ansvar, där du tillsammans med dina kollegor bidrar till en viktig samhällsfunktion? Vi söker dig som vill jobba som underhållssamordare på vår Fastighetsenhet. 

Det här handlar jobbet om

Arbetsuppgifterna som underhållsamordnare innebär: 

 • ansvar för att återrapportera underhållsåtgärder i underhållsystemet Xpand

 • ett stötta såväl projektledare som fastighetsingenjörer samt exempelvis driftchefer inom Produktions- och Distributionsavdelningarna

 • täta dialoger med kollega på felanmälan Fastighet i arbetet med planerat underhåll

 • att vara behjälplig med administrativa uppgifter såsom felanmälan, fakturahantering, ekonomisk uppföljning och projektstöd

Projekt och teknik-avdelningen ansvarar bland annat för utredningar, projekt- och portföljarbete, digitalisering, IT och teknikdokumentation. Här finns också enheter som arbetar med VA-utbyggnad, exploateringsprojekt och fastighetsförvaltning. Fastighetsenheten består av 12 kollegor som arbetar med facility services och fastighetsunderhåll och handhar ca 500 byggnader i våra fem medlemskommuner. 

Vi erbjuder

Du kommer till en arbetsplats med god gemenskap och stolthet över våra mål och samhällsviktiga uppdrag där du ges mycket eget ansvar och möjlighet att påverka både arbetet och din egen kompetensutveckling. Vi värnar om våra medarbetare och satsar på delaktighet och utveckling samt balans mellan arbete och fritid och erbjuder bland annat friskvårdstid, friskvårdsbidrag och möjlighet till semesterdagsväxling. Vi arbetar aktivt för att VA SYD ska upplevas som en mycket bra arbetsplats av våra medarbetare.  

Vem är du?

Vi söker dig som har ett genuint intresse för underhåll inom fastighet och är en god administratör. Som person gillar du samarbete och är flexibel samt gillar att ta egna initiativ. Du är en person som ständigt ser förbättringar och möjligheter att utveckla vår verksamhet. Du har ett positivt synsätt och gärna delar med dig av dina kunskaper. Vi söker dig som även står bakom vår miljöidentitet och våra kärnvärden kvalitet, engagemang och lyhördhet. 

Dina erfarenheter

Vi söker vi dig som har:

 • relevant arbetslivserfarenhet av beskrivna arbetsuppgifter, tex arbete med underhållssystem

 • erfarenhet av underhållsplaner inom fastigheter/bygg eller installation

 • minst 3 års arbetslivserfarenhet, gärna inom administration

 • avslutad gymnasieutbildning

 • B-körkort

Vill du vara med och driva på miljösmarta lösningar i samhällsbygget? Välkommen med din ansökan!

Vilka är VA SYD?

VA SYD är en av Sveriges största VA- och avfallsorganisationer som storsatsar på hållbar avloppsrening och driver på miljösmarta lösningar i samhällsbygget. Inom branschen ska vi vara en av Europas modernaste och mest effektiva organisationer. Vår verksamhet är igång 24/7, har en halv miljon kunder och omsätter en miljard per år. Vi renar, kvalitetssäkrar och levererar dricksvatten och tar hand om det som spolas ner i våra avlopp för att vårda hav och vattendrag. Vi hanterar skyfall genom att skapa kreativa lösningar för vattnets väg och samlar in avfall för återvinning och återbruk. Vi motiverar och inspirerar våra kunder till att göra smarta miljöval. 

Vi vill hjälpa till att rädda världen genom våra sex mål:

 • Vara klimatneutralt och energipositivt år 2030

 • Produktifiera och ha nyttiggjort restprodukter år 2025

 • Vara en av Europas mest effektiva VA- och avfallsorganisationer år 2025

 • Leda utvecklingen för hög vattenkvalitet till rekreation och dricksvatten år 2025

 • Uppnå nollvision för oplanerade driftstörningar för kund år 2030

 • Inspirera och ha aktiverat alla kunder för en bättre miljö år 2025  

Övrig information

På VA SYD arbetar vi med en kompetensbaserad rekryteringsprocess. Det innebär att alla sökande bedöms utifrån samma kriterier och prioriterade kompetenser. Våra intervjuer fokuserar på de kompetenser som är viktiga för rollen, vilka inkluderar yrkesmässig erfarenhet, kunskap och beteenden. Vi har tagit bort det personliga brevet från vår process och ber dig istället att kortfattat motivera varför du söker jobbet och besvara några urvalsfrågor som utgår från kraven i rollen. På så sätt sparar vi både din och vår tid genom att det blir tydligt för dig vad du ska fokusera på, och vi kan matcha rätt kandidat för rollen och göra ett effektivt och rättvist urval. 

VA SYD bedriver samhällsviktig verksamhet och ställer därför höga krav på säkerhets- och sekretessmedvetande hos våra medarbetare. En del av våra tjänster är säkerhetsklassade, det innebär att du som sökande eventuellt behöver gå igenom en säkerhetsprövning innan anställning enlighet med Säkerhetsskyddslagen (2018:585). Vissa av våra anställningar kan även innebära en krigsplacering.

På VA SYD arbetar vi med samverkan för ökad dialog och ett långsiktigt hållbart arbetsliv. Våra fackliga organisationers (Kommunal, Vision, Ledarna och SACO-förbunden) representanter når du via vår kundservice på 040-635 10 00. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos VA SYD samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen.

Dela detta jobb

Underhållssamordnare Fastighet till VA SYD

VA SYD