teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Utbildningsuppdrag för sjöingenjör

Ort
Utgår

2023-06-17

Ansök nu

Utbildningsuppdrag för sjöingenjör

Nu söker vi sjöingenjörer som har kunskap inom maskin och avancerad el/elektronik till vuxenutbildning på distans.

Marin serviceingenjör är en bred teknisk utbildning inom maskin och el/elektronik för en framtida karriär inom den marintekniska branschen. Utbildningen är indelad i olika block som speglar den kompetensprofil som behövs i yrket. Studenterna ska efter avslutad kurs kunna självständigt och fackmannamässigt utföra service, reparation, installation och tekniskt underhåll på el, elektroniksystem, motorer i fartyg och fritidsbåtar och andra marintekniska produkter.

Vill du vara med och göra skillnad?

Vi söker dig som vill förmedla dina kunskaper och utbilda vuxna till morgondagens marina serviceingenjörer. Här spelar du och dina medarbetare en viktig roll i att hjälpa de studerande att få den kompetens som behövs för att komma ut på arbetsmarknaden.

Arbetsbeskrivning

I rollen som utbildare får du ett omväxlande arbete där du med eget förinspelat material håller i teorikurser online, leder diskussioner samt svarar på frågor de studerande kan ha. Du planerar, genomför, dokumenterar och följer upp undervisningen. Kontakten med eleverna är av stor vikt. Vi litar på din förmåga att kunna planera och genomföra de olika momenten i utbildningen.

Marinkraft söker en eller fler utbildare som tillsammans kan ge de studerande de bästa möjligheterna att lyckas med sin utbildning för att kunna tillgodose de krav branschen ställer.

Mer information om kursinnehållet tillhandahålls vid eventuell intervju.

Kvalifikationer

För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha bred erfarenhet inom området, jobbat som sjöingenjör och ha kunskap inom marinteknik, maskiner och framför allt inom el/elektronik.

Har du yrkeskunnandet så hjälper vi dig in i lärarrollen.

Uttagningen sker löpande så tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdagen. 

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Utbildningsuppdrag för sjöingenjör

Marinkraft Bemanning Sverige AB