teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Verkstadsarbetare till framgångsrikt familjeföretag

Ort
Utgår

2023-10-01

Ansök nu

Verkstadsarbetare till framgångsrikt familjeföretag

Om företaget
Vår kund är ett framgångsrikt familjeföretag som tillverkar och levererar högkvalitativa patientanknutna vårdmöbler för sjukhus och vårdinrättningar.
Dom har även en kundanpassad produktion där de levererar produkter inom plåt, rör och tråd och då främst inom rostfritt material samt aluminium och svartplåt. De har idag en modern plåtbearbetningsavdelning med laser, stans och styrda kantpressar.
På företaget jobbar ca 30 anställda och man jobbar tight mellan varje avdelning för att ha ett bra flöde igenom hela produktionen.

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter består av att stå vid stans och kantpress och läsa ritningar för just den produkten som är beställd från kund. Önskvärt är att du har viss bakgrund från CNC - metall/stålindustri och kan läsa ritningar. Vår kund har olika stansmaskiner och därmed är det meriterande om du jobbat med stans tidigare. Där ingår även borr- och bockning.
Arbetet är förlagt på heltid, dagtid Måndag - Fredag klockan 07.00-16.00.

Din profil
Vi ser att du är en positiv person som kan jobba självständigt men även samarbeta bra med övriga gruppen på företaget, då alla avdelningar är beroende av varandra och behöver samarbeta för att få ett bra flöde i produktionen.
Viktigt är att du har en hög arbetsmoral och är noggrann i ditt arbete. Vi ser även att du är flexibel, då du kommer att få hjälpa till på olika avdelningar om där är högre belastning under vissa perioder.

Om oss
För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta områdeschef Emma Ojala via e-post: emma.ojala@premier.se

Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Att arbeta som konsult på Premier.
Som konsult på Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Då får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Premier är ett auktoriserat rekrytering- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 9 städer och är idag cirka 450 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal, där vi matchar arbetsplatser i alla branscher med rätt kompetens. Vi erbjuder flexibla bemanning- och rekryteringslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.

Hos oss är det viktigt att vår personal har goda och sunda arbetsvillkor, vilket gynnar både kund och konsult. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar samt erbjuda våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Som vi på Premier brukar säga – vi jobbar med bra folk helt enkelt!

 

Dela detta jobb

logga
Verkstadsarbetare till framgångsrikt familjeföretag

Premier Service AB