teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Om tjänsten

Är du intresserad av teknik i olika former och har lätt för att se mekaniska samband? Vill du jobba i en produktion med en lagom mix av genuint hantverk i kombination med modern teknik? Om du svarar ja på dessa frågor och har ett intresse för verktygstillverkning är du nog den vi söker, så läs vidare!

Arbetsbeskrivning

Vi förväntar oss inte att du redan kan allt, hur kul vore det? Det finns en erfaren mentor som ger dig möjlighet att bredda redan befintliga kunskaper. Nya kreativa tankar och idéer som kan leda till förbättrade rutiner och processer inom aktuellt område är också välkomna. Med tiden kommer du att behärska din roll och du kommer att märka att man aldrig blir fullärd.

Som junior Verktygsmakare stöttar du produktionen med teknisk kunskap och utförande. Du arbetar med nytillverkning, ombyggnation, underhåll och renovering av verktyg och fixturer. Du tillverkar även prototyper och/eller driver prototypframtagningar. Verktygsmakare arbetar dagligen i CAD/CAM-program och deltar ofta i projekt eller delprojekt. Du arbetar med ständiga förbättringar tillsammans med andra avdelningar och funktioner inom organisationen.

Vi söker dig som

Du har alltid haft ett intresse för mekanik och konstruktioner. Kanske var du familjens uppfinnarjocke som byggde om eller uppfann nya verktyg i garaget? Alla som känner dig väl märker av ditt intresse för att ta dig an tekniska/mekaniska utmaningar - det är dig omgivningen kommer till om det ska felsökas och repareras.

Vi tror att du har baskunskaper i maskinbearbetning, goda IT-kunskaper och kan ,eller vill lära dig, att rita i CAD/CAM. Du har god svenska i tal och skrift.

För att vi ska trivas tillsammans tycker du om att både arbeta självständigt och i team. Du är en individ som naturligt agerar på eget initiativ, får saker att hända och tar ansvar för resultatet. För att lyckas i rollen arbetar du strukturerat och noggrant och har ett högt kvalitetsfokus samt ett lösningsorienterat förhållningssätt. Kanske tycker du om när den planerade dagen inte alls blir som tänkt - det är ju då du får rycka ut och rädda situationen.

Stor vikt kommer läggas på att du lever upp till vår värdegrund som bygger på att vi är personligt engagerade, lyhörda, snabba, arbetar för ständiga förbättringar och att vi är professionella.

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

logga

Verktygsmakare

Företag Montico AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-05

Ansök nu

Dela detta jobb