teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vill du bidra till Norrbotniabanan? Projektingenjör sökes!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2023-06-05

Ansök nu

Vill du bidra till Norrbotniabanan? Projektingenjör sökes!

Nu har du med en högskole- eller civilingenjörsexamen en unik möjlighet att bidra till ett av Trafikverkets största infrastrukturprojekt Norrbotniabanan! Trafikverket, Sveriges ledande beställare av infrastruktur, växer och söker dig som vill arbeta med riskhantering, koordinering och har ambitioner att på längre sikt växa in i rollen som riskspecialist. Är du vår nästa projektingenjör inom riskhantering? Läs mer och sök tjänsten redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Om tjänsten

Tillsammans med Trafikverket söker vi nu en projektingenjör inom riskhantering till Staben på projekt Norrbotniabanan inom verksamhetsområdet Stora Projekt. Du utgår från deras kontor i Umeå och arbetar nära riskspecialisten. Arbetet innebär en stor bredd och variation i arbetsuppgifter där du snabbt får möjligheten att ta eget ansvar och bidrar i programmets erfarenhetsåterföring.

Du erbjuds

 • Ett skräddarsytt utbildningsprogram kopplat till tjänsten. Programmet har tagits fram i samråd med Trafikverket och du kommer bland annat ta del av kunskap inom projektledning, självledarskap och entreprenadjuridik. Förutom utbildningen kommer du även få löpande coaching för att ge dig bästa stöd att utvecklas såväl professionellt som personligt.

 • En unik start på karriären och möjlighet att utvecklas till en nyckelperson i en rikstäckande organisation där du på sikt har möjligheten att växa in i en roll som exempelvis riskspecialist.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsbeskrivning

Riskhantering är ett verktyg för Trafikverket att i förväg analysera vad som kan påverka mål och leveranser samt vidta förebyggande åtgärder. Syftet är att ta fram beslutsunderlag för prioritering av aktiviteter och ansvarsfördelning. En del är även att kunna kommunicera en tydlig riskbild, både internt och externt.

Som projektingenjör med inriktning mot riskhantering inom Norrbotniabanans Stab arbetar du tillsammans med riskspecialisten med att operativt hålla samman programmets riskhantering. I din roll ingår att stötta i det dagliga riskarbetet, implementering av överenskomna arbetssätt samt att administrera och stötta i riskverktyget Exonaut.

I arbetet ingår även att:

 • Följa upp riskhanteringen vad gäller identifiering, formulering, analys, behandling samt eskalering.

 • Att delta i uppföljning avseende tid, kostnad, kvalitet, säkerhet, arbetsmiljö och miljö.

 • Att medverka vid granskning av leverantörernas riskhantering.

Vi söker dig som

 • Har minst en högskoleutbildning om 180 hp med inriktning inom risk, kvalitet, säkerhet, miljö alternativt annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer som relevant för uppdraget.

 • Har stort driv och viljan att snabbt axla eget ansvar med en orädd attityd gentemot nya arbetsuppgifter.

 • Har mycket god datorvana och kunskaper i Office-paketet.

 • Har goda kunskaper i både engelska och svenska, då kommunikation kommer att ske på båda språken.

 • Innehar B-körkort.

Det är meriterande om du har erfarenhet av riskhantering, kvalitetsledning, projektledning eller erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen, men detta är inget krav.

Som person är du:

 • Ansvarstagande

 • Strukturerad

 • En lagspelare

Övrig information

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid, tillsvidare

 • Placering: Umeå

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Vill du bidra till Norrbotniabanan? Projektingenjör sökes!

Academic Work