teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

ATTENTEC AB

Vad säger våra medarbetare?

Andrea Chen

Jonathan Andersson

Martin Andersson

Vad fick dig att söka jobb hos oss?

Jag letade jobb i ungefär ett halvår efter att jag tog examen, men utan att hitta något som kändes rätt. Till slut fick jag höra talas om Attentec via en tidigare klasskamrat. Redan på första intervjun fick jag ett väldigt positivt intryck av Attentec; det var framför allt företagets värderingar och avslappnade atmosfär som lockade mig, men även förmåner som kompetensutveckling, flextid, friskvård, och en rimlig ingångslön.

Varför har du valt att stanna hos oss?

Under den tid jag har jobbat här har jag verkligen kommit att uppskatta Attentecs härliga företagskultur och extremt goda sammanhållning. Det finns ett tydligt fokus på personlig utveckling och ökad kunskap, något som framgår dels av den arbetstid vi lägger på kompetensutveckling och programmeringskonferenser, men också på den allmänna stämningen: alla på kontoret gillar att dela med sig av sina kunskaper och bolla idéer med varandra. Det är också fantastiskt skönt att jobba på en arbetsplats där alla är välkomna, oavsett kön, läggning, ålder, eller annat, och där vi faktiskt kan umgås på fritiden och ha kul tillsammans utanför jobbet. Och slutligen är det naturligtvis riktigt roligt att arbeta som konsult - det innebär högt tempo och nya utmaningar varje dag, och det är både motiverande och utvecklande för mig.

Skulle du rekommendera oss till en vän eller tidigare kollega? Om Ja, varför?

Jag skulle absolut rekommendera Attentec till mina vänner, och det har jag faktiskt ofta gjort. Få arbetsplatser erbjuder en sån här fantastisk kombination av roliga arbetsuppgifter, schyssta förmåner, möjlighet till personligt växande, och genuint vänskaplig stämning!

Vad fick dig att söka jobb hos oss?

Jag gjorde mitt exjobb på Attentec och trivdes bra vilket gjorde att jag tackade ja när jag fick erbjudandet om att få anställning efter mitt exjobb.

En av de viktigaste faktorerna när jag sökte jobb var just att kunna få fortsätta att utvecklas även efter studierna och då var Attentec det av företagen jag tittade på som hade mest fokus på kompetensutveckling med möjligheten att få lägga 10% av arbetstiden på det.

Varför har du valt att stanna hos oss?

Trevliga kollegor. Möjligheten att utvecklas genom kompetensutveckling. Att det är ett litet företag där man känner samhörighet och att man gör nytta. Många trevliga aktiviteter efter jobbet.

Skulle du rekommendera oss till en vän eller tidigare kollega? Om Ja, varför?

Ja, eftersom jag trivs bra här så skulle jag rekommendera Attentec.

Vad fick dig att söka jobb hos oss?

Det verkade vara en arbetsplats med en platt organisation där man blev sedd och fick stora möjligheter att påverka sin situation.

Varför har du valt att stanna hos oss?

Jag känner mig uppskattad. Det satsas även på medarbetarna vilket märks under interna konferenser och goda möjligheter till kompetensutveckling. Man uppmuntras verkligen att fördjupa sig, lära sig mer och ta initiativ till nya saker.

Skulle du rekommendera oss till en vän eller tidigare kollega? Om Ja, varför?

Ja, definitivt! Mycket på grund av möjligheten att kompetensutveckla och den härliga stämningen.