teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Marinkraft Bemanning Sverige AB

Marinkraft grundades hösten 2014 med en affärsidé om att erbjuda ”Specialiserad bemanning och rekrytering av personal med marin kompetens till marinrelaterade yrken”. Vi är idag Sveriges enda bemannings- och rekryteringsföretag specialiserat mot marina tjänster.

Specialister på olika arbetsområden

Marinkraft grundades hösten 2014 med en affärsidé om att erbjuda ”Specialiserad bemanning och rekrytering av personal med marin kompetens till marinrelaterade yrken”. Vi är idag Sveriges enda bemannings- och rekryteringsföretag specialiserat mot marina tjänster.

Genom en gedigen erfarenhet inom olika positioner inom branschen har våra rekryterare en djupare förståelse för marina yrken och dess utmaningar. Vi har spetskompetens inom allt ifrån tekniska befattningar, både sjögående och landbaserade, till säljande och ledande befattningar. För chefsrekrytering har vi även en speciellt anpassad process samt specialist inom detta.

Vi har ett brett kontaktnät och researchområde för maritima proffs. Genom våra exponeringskanaler når vi därför ut träffsäkert till en målgrupp med marin bakgrund. Förutom vårt interna nätverk för maritima proffs arbetar vi med en träffsäkert målgruppsinriktad exponering i social media samt med traditionella annonskanaler som komplement.

Vår målsättning är att kunna bli din naturliga samarbetspartner vid resursbehov för marinbranschen och marina projekt. Vårt operationsområde sträcker sig över hela landet och våra rekryterare är vana att genomföra processer på olika orter i hela landet.

Bransch

Bemanning och rekrytering

Anställda

5

Huvudkontor

Johanneshov

Adress

Arenavägen 41, 121 77

Webbplats

language

Sociala medier

Lediga jobb från Marinkraft Bemanning Sverige AB

Underhållstekniker till utbildningsuppdrag

Södertälje - 4 dagar kvar

Läs mer

Resande reparatör med specifika skills

Göteborg - 20 dagar kvar

Läs mer

Spontanansökan Utbildning

Stockholm - 19 dagar kvar

Läs mer

Arbetande förman till Gotenius Varv

Göteborg - 1 dagar kvar

Läs mer

Marintekniker till Marinkraft

Stockholm - 4 dagar kvar

Läs mer

Ångmaskinist till Strömma Turism & Sjöfart AB

Stockholm - 25 dagar kvar

Läs mer

Befälhavare till Warpen säsong 2024

Bollnäs - 19 dagar kvar

Läs mer

Vindkraftstekniker till utbildningsuppdrag

Stockholm - 19 dagar kvar

Läs mer

Vad säger våra medarbetare?

Nicolas Broberg

VD/Affärsutvecklare

Sara Nordin

Konsultchef

Curt Svinge

Affärsområdeschef

Nicolas har lång erfarenhet från utveckling inom den marina detaljhandeln mot både konsument och marina företag. Tillsammans med en bakgrund från tjänstgöring på marinens fartyg finns även förståelsen för arbetet ombord samt ledande befattningar. Stort nätverk inom marinbranschen, både fritidsbåt och yrkessjöfart.

Sara är utbildad sjökapten och har gedigen erfarenhet från sjöfartsnäringen som bland annat överstyrman i handelsflottan samt befälhavare i Stockholms skärgård. Hon har inblick i utvecklingen inom den marina industrin och har samlat på sig ett brett nätverk inom sjöfartsbranschen.

Sjöofficer och maskiningenjör med en gedigen bakgrund från Marinbranschen och bred inblick i vad olika typer av yrken inom det marina innebär, både på ytan och under ytan och har nu ett fokus på teknik- och projektledande befattningar. Han har byggt på sig mångårig erfarenhet av försäljning från att ha arbetat i olika säljroller, nationellt och internationellt.

Missa inga jobb från Marinkraft Bemanning Sverige AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor