teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Nexer Recruit

Människan i centrum

Vill du rekrytera en IT- specialist, en ny chef eller annan roll? Vi hittar kompetensen, men framförallt medarbetaren som passar bäst in i din verksamhet och som kan hjälpa dig nå dina framtida mål. Att möta kunder och kandidater, hitta potentialen och bygga fungerande team- det är vår passion.

Något som våra partners och kandidater värdesätter stort är att vi ger en sann och trovärdig bild, från båda perspektiven. För oss är det en självklarhet. Vår rekryteringsprocess genomsyras av tydlighet och starkt engagemang med en öppen och transparent process - från utformandet av kravprofil hela vägen till onboardingprocessen.

”På Nexer Recruit samarbetar vi som långsiktiga strategiska partners med våra kunder: Vi lär känna dem, deras utmaningar, struktur och kultur – inte bara för att matcha rätt individ till deras behov, utan också för att vara en del av deras framtida strategi.” /Linda Samuelsson, Business Unit Manager Nexer Recruit Göteborg.

Om oss

Nexer Recruit är ett rekryteringsbolag med lokal förankring och global räckvidd. Vi finns på fyra orter i Sverige idag och vi är 17 anställda. Vi ingår i Nexer Group, ett familjeägt techbolag som leder den digitala revolutionen. Med entreprenöriell anda och en inspirerande vision om en Promising Future för våra kunder, anställda och världen i stort drivs arbetet framåt. Nexer Group har 1500 experter i 9 länder och är en del av Danir Group.

Vi har hjälpt våra kunder med lyckade rekryteringar av kvalificerade specialister och chefer sedan 2014 och har lång erfarenhet av att rekrytera inom ett brett spektrum av branscher, både nationellt och internationellt. Våra uppdragsgivare är stora och små aktörer inom privat och offentlig sektor, samtliga med starka erbjudanden och unika positioner på marknaden.

Nexer Recruit är ett rekryteringsbolag som förstår framtidens behov och har den unika styrkan att vi sitter mitt i teknikutvecklingens epicentrum. Det gör att vi snabbt kan hjälpa våra kunder att hitta toppkandidater med rätt kompetensprofil, men också sätta strategin för framtida rekryteringsbehov för att kunna möta morgondagens utmaningar.

Nexer Cares

Utbildning, jämställdhet och hållbarhet. Det är grunden i vårt samhällsengagemang. Genom intitiativet Nexer Cares gör vi skillnad genom t.ex. ”Star for Life”, ett utbildningsprojekt där barn i Sydafrika och Namibia får möjlighet till skolgång. Vi är huvudsponsor till ”Pink Programming” där unga tjejer lär sig programmera. Vårt huvudfokus under 2022 är hållbarhet. Vi deltar i FN:s hållbarhetsinitiativ United Nations Global Compact och har åtagit oss att minska våra utsläpp till hälften senast år 2030. Som anställd har du möjlighet att själv bidra – tillsammans skapar vi en bättre framtid.  

Bransch

Rekrytering

Anställda

17

Huvudkontor

Göteborg

Adress

Lindholmspiren 9, 417 56 Göteborg

Webbplats

language

Lediga jobb från Nexer Recruit

SUPPLY PLANNER TO NOURYON

Göteborg - 5 dagar kvar

Läs mer

DRIFTINGENJÖR / DRIFTTEKNIKER INOM ENERGIPRODUKTI­ON TILL ÖRESUNDSKRAFT

Helsingborg - 11 dagar kvar

Läs mer

KONCEPTINGENJÖ­R TILL SEJFO

Köping - 15 dagar kvar

Läs mer

LEAD MECHANICAL ENGINEER TO BACKER

Hässleholm - 15 dagar kvar

Läs mer

SENIOR PROJECT MANAGER TO BACKER

Hässleholm - 15 dagar kvar

Läs mer

KVALITET OCH HSE TEKNIKER TILL GPI TIBRO AB

Tibro - 6 dagar kvar

Läs mer

PROJECT MANAGER TILL NAMMO

Karlsborg - 3 dagar kvar

Läs mer

PRODUKTIONSING­ENJÖR TILL EVOLABEL

Mölndal - 22 dagar kvar

Läs mer

AUTOMATIONSING­ENJÖR TILL METSÄ TISSUE

Mariestad - 10 dagar kvar

Läs mer

Missa inga jobb från Nexer Recruit

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor