teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

WRKFRC Bemanning & Rekrytering AB

THE WRKFRC WAY

På WRKFRC jobbar vi alltid efter sex viktiga principer. Kanske är det därför vi är så uppskattade bland både kunder och kandidater.

1. Vi är intresserade av människor

Vi ger kraft och kompetens till svensk industri – på alla nivåer och för alla funktioner. För oss handlar det i grund och botten om att matcha människor med utmaningar. Att se bortom cv:t och hitta de verkliga styrkorna, drivet och passionen. Detta leder inte bara till högpresterande, lojala och motiverade medarbetare – det gör även att nya perspektiv, nya insikter och ny energi kommer in i verksamheten.

2. För oss är resultatet allt

Vi har lika stor respekt för arbetstagarna som för våra kunder. Med engagemang och en stark ansvarskänsla säkerställer vi goda resultat både på kort, och på lång sikt. Vårt arbete är inte klart förrän målet är nått, och vi är noggranna med att alltid genomföra uppföljningar och utvärderingar.

3. Vi är lyhörda

För oss finns det ingen standardmodell – alla företag har olika behov, och alla arbetstagare olika styrkor. Genom lyhördhet och flexibilitet anpassar vi vårt arbete till varje uppdrags unika förutsättningar. Till vår hjälp har vi en stor verktygslåda av väl beprövade och kvalitetssäkrade metoder.

4. Ni får hela vårt engagemang

Utan våra kunder och våra kandidater är vi ingenting. Därför brinner vi lika mycket för er framgång som för vår egen. Vi går in i varje uppdrag med drivkraften att göra verklig skillnad och är inte nöjda förrän ni är nöjda. Det gör att ni alltid kan räkna med vårt engagemang.

5. Vi tar ansvar

Vi tar bara på oss uppdrag där vi ser att vi kan lyckas och göra verklig skillnad. Det är en trygghet både för våra kandidater och våra kunder. Lika självklart är det att varje uppdrag ska fullföljas med full tillfredställelse för alla parter. Vi lämnar inget uppdrag halvfärdigt, och om resultatet inte blir det förväntade tar vi ansvar för att rätta till och slutföra arbetet.

6. Vi har varit med om det mesta

Med lång erfarenhet från svensk industri har vi varit med i både uppgång och nedgång och känner till alla utmaningar som ett modernt industriföretag kan ställas inför. Vi vet att förutsättningar snabbt kan förändras och det gör att vi alltid står på tårna – beredda att svara upp mot de behov som uppstår.

Bransch

Bemanning & rekrytering

Anställda

-

Huvudkontor

Göteborg

Webbplats

language

Sociala medier

Lediga jobb från WRKFRC Bemanning & Rekrytering AB

Pyssligt jobb för dig med bra finmotorik

Kungälv - 5 dagar kvar

Läs mer

CNC-operatör

Göteborg - 26 dagar kvar

Läs mer

Jobb för pensionär

Göteborg - 26 dagar kvar

Läs mer

Operatör

Kungälv - 26 dagar kvar

Läs mer

Truckförare

Göteborg - 5 dagar kvar

Läs mer

Hålmontering/ Mekanikavdelning

Kungsbacka - 26 dagar kvar

Läs mer

Maskinoperatör i Kungsbacka

Kungsbacka - 26 dagar kvar

Läs mer

Maskinoperatör i Kungsbacka

Kungsbacka - 26 dagar kvar

Läs mer

Lödning & Montering elektronik

Kungsbacka - 26 dagar kvar

Läs mer

Missa inga jobb från WRKFRC Bemanning & Rekrytering AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor