teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Administrativ Operatör till Örebro

Ansök nu

Administrativ Operatör till Örebro

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Har du en koordinerande känsla och god struktur? Är du noggrann och ansvarstagande som person? Har du även erfarenhet inom logistik, har arbetat med flöden och har god datavana kanske du är den person vi letar efter för detta jobba i Örebro.

BESKRIVNING AV ARBETSUPPGIFTER
PerformIQ söker för kunds räkning en administrativ Operatör. Du kommer att arbeta i datasystem där du kontrollerar flödet för utleveranserna och inleveranser. I denna tjänst kommer du också få möjligheten att arbeta i en stöttande roll gentemot kunder, chaufförer och kollegor.

Du kommer exempelvis att:
• Planera och hantera utleverans och inleverans
• Administrera och strukturera flödet i produktionen

Personprofil
Vi söker dig som har god förmåga att strukturera och koordinera. Du är van att använda dator som arbetsmedel samt har en god kommunikativ förmåga. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från lager och logistikbranschen, och det är ett krav med ett truckkort B. Vi ser även att du som söker är en person som är ansvarsfull och noggrann.

För att lyckas i rollen krävs vidare:
• God strukturell förmåga
• Datakunskap för arbete i främst Excel, Teams, Jeeves
• Svenska i tal och skrift

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i rollen som logistikadministratör. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid, tom mars med chans till förlängning
Arbetstid: Dagtid, varierad starttid från 06:00-09:45.
Plats: Örebro

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ. Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Dela detta jobb

logo
Administrativ Operatör till Örebro

PerformIQ