teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Affärsområdesansvarig inom mekanisk bearbetning

Företag PerformIQ
Ort
Utgår

2023-03-31

Ansök nu

Affärsområdesansvarig inom mekanisk bearbetning

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du driven som person och trivs bäst i en arbetsvardag där ingen dag är den andra lik? Vill du komma till ett företag i en expansiv fas? Har du dessutom erfarenhet från industrin och producerande verksamhet? Då kan du vara den vi söker som affärsområdesansvarig till vår samarbetspartner.

TJÄNSTEBESKRIVNING OCH ERBJUDANDE

Vår samarbetspartner behöver nu en affärsområdesansvarig. Här ansvarar du för att utveckla företagets erbjudande inom industrin och maskinteknik.

Tjänsten innebär bland annat följande arbetsuppgifter:

• Kundmöten där du finner jobben och räknar på dessa.
• Övergripande ansvar vad gäller genomförande och uppföljning.

PERSONPROFIL

Vi söker dig som har arbetat med maskinhantering inom tillverkande industri och verkstad. Du har några års erfarenhet som tekniker, har goda kunskaper inom mekanisk bearbetning och du vill arbeta i en affärsinriktat och ansvarsfylld tjänst. Det är meriterande om du har erfarenhet inom specialistområdet skärande bearbetning. Det är även en stor fördel om du arbetat i en tjänst där du själv funnit affärer och räknat på jobben.

Vi ser att du som söker är en person som gillar att jobba självständigt. Du har ett naturligt intresse för affärsutveckling samt att skapa och utveckla långsiktiga kundrelationer. Din struktur när det kommer till planering, genomförande och uppföljning gör att du når goda resultat. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

ÖVRIGT

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid

Tjänsten är rikstäckande, du kan utgå hemifrån eller från kontoret i Karlstad. Eftersom att du har kunder i hela landet förekommer det resor i tjänsten.

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Camilla Aurell på camilla.aurell@performiq.se eller 073-353 75 41. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logo
Affärsområdesansvarig inom mekanisk bearbetning

PerformIQ