teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Anläggningsarbetare med VA kompetens

Ort
Utgår

2023-10-31

Ansök nu

Anläggningsarbetare med VA kompetens

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med att säkerställa en långsiktigt hållbar VA-försörjning för göteborgarna? Nu behöver vi dig och din kunskap för att göra hållbara vardagar sök tjänsten som anläggare hos Kretslopp och vatten!

Som anläggare kommer du både arbeta med rörläggning inom reparation och underhållsarbete, och förnyelsearbeten på det markförlagda vatten- och avloppsrörnätet med dess tillhörande anläggningar. Här jobbar du långsiktigt med moderna teknik och utrustning, då våra ledningar ska hålla i över 100 år framöver. Det är ett fritt arbete där du självständigt får planera, samordna och utföra rörläggningsarbeten utifrån aktuella bygghandlingar och produktionsplan. Du kommer även arbeta med:

• Schaktning och rörläggning i enlighet med anvisningar i bygghandling och AMA.
• Återställningsarbete efter avslutat VA-arbete
• Riskbedömningar, följa och vidta säkerhetsåtgärder enligt arbetsmiljöplan.

Vi arbetar med både planerade och- händelsestyrda akut insatser och vanligtvis i arbetslag om tre personer; två rörläggare och en grävmaskinist. Vi roterar arbetslagen så att du arbetar med olika personer, både för att dela kunskap i vardagen och få ett gott arbetsklimat. Det kollegiala samarbetet är något våra nuvarande anläggare lyfter som det bästa i tjänsten. I vår grupp finns ett stort engagemang och en stolthet över det viktiga arbetet vi gör för att säkerställa leverans till Göteborgarna. Många anläggare har över tid valt att fortsätta karriären internt hos oss och tagit sig an roller som kontrollant, byggledare, arbetsledare eller planerare. Det finns med andra ord goda möjligheter för dig att växa professionellt tillsammans med oss, utifrån ditt eget intresse och förmåga.

På sikt kommer beredskap ingå i tjänsten enligt beredskapsplan. Andra arbetsuppgifter kommer att vara aktuellt vid behov och beslutas löpande av närmaste chef.

Kvalifikationer

Som rörläggare är samarbetet i arbetslaget av största vikt för ett gott slutresultat, därför söker vi dig som trivs i en samarbetsorienterad miljö. Du behöver vara en serviceinriktad problemlösare och ta ansvar för att arbetet blir rätt utfört. Det innebär att både kunna följa instruktioner och rutiner, och agera proaktivt för att lösa problem. Utöver dessa personliga egenskaper behöver du:

• Erfarenhet från bygg - och anläggningsbranschen.
• B-körkort

Det är meriterande som du även har C-körkort och maskinförarbevis. Vi ser det även meriterande om du har någon eller flera godkända utbildningar så som: Certifikat för svetsning av PE, hygienkurs vatten, kap med motorsåg, säker hantering motorkap, ABC-utbildning, Heta arbeten, Säkra lyft, Schaktsäkerhet, stödkonstruktioner och arbete i trafikerade miljöer.

Delar av verksamheten bedrivs på skyddsklassad anläggning, varpå tjänsten du söker är säkerhetsklassad. För att tillträda tjänsten krävs registerkontroll via Säpo samt godkänt alkohol och drogtest. Hör gärna av dig kring eventuella frågor rörande säkerhetsklassningen.

Vi kommer utföra urval och intervjuer under annonseringstiden - så sök tjänsten idag!

Övrig information

Som anställd på Kretslopp och vatten kommer du att bli krigsplacerad inom ramen för Kretslopp och vattens roll i totalförsvaret.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Om Kretslopp och vatten

Kretslopp och vatten är till för göteborgarna. Vi ansvarar för att några av Göteborgs viktigaste samhällstjänster fungerar, alla dygnets timmar, hela året runt. Genom arbetet med vatten, avlopp och avfall bidrar Kretslopp och vatten till att skapa ett kretsloppssamhälle som möjliggör för göteborgarna att leva hållbart. Vår vision är ”Vi gör det lätt att leva hållbart” och vårt jobb är viktigt på riktigt.
Göteborg växer som aldrig förr. Vi arbetar med att säkra dricksvattenförsörjningen till staden genom att bygga och underhålla staden under marken. Vi påverkar och planerar för byggandet av ett Göteborg som ska klara morgondagens klimatutmaningar. Vi arbetar även med att se till att det avfall som göteborgarna genererar samlas in och behandlas på rätt sätt. Vi arbetar långsiktigt med göteborgarens medvetenhet och beteende kring kretslopp och användningen av dricksvatten.
Vi är en taxefinansierad förvaltning med stor fackkunskap med cirka 500 anställda. Inom organisationen har vi kompetens för att lösa vårt uppdrag – både när vi planerar och utför arbetet.
Delar du vår vision och vill veta mer om oss? Besök gärna www.goteborg.se/kretsloppochvatten eller följ oss på Facebook eller Linkedin.

Dela detta jobb

Anläggningsarbetare med VA kompetens

Kretslopp och vatten, Göteborgs Stad