teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Är du nyexad Maskiningenjör?

Ort
Utgår

2023-06-10

Ansök nu

Är du nyexad Maskiningenjör?

Om företaget
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 400 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.

Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Dina arbetsuppgifter
Vi står inför stora kommande behov hos vår kunder och söker nu till våren högskolestudenter som är inne på sitt sista läsår med inriktning maskinteknik. Då vi på Premier jobbar brett mot många olika företag och verksamheter vill vi gärna komma i kontakt med dig som vill starta din yrkeskarrär efter avslutad utbildning inom tex konstruktion, mekatronik och hydraulik inom vår bemanning och rekryteringsverksamhet.

Din profil
Söker du på denna annons är du en student inne på sista året som högskole- eller civilingenjör inom maskinteknik och ska vidare ut i arbetslivet. Skicka in ditt CV till oss och skriv gärna hur funderingarna ser ut framåt just för dig! Hoppas vi hörs!
 

 

 

 

Dela detta jobb

logga
Är du nyexad Maskiningenjör?

Premier Service AB