teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Är du student och söker extra jobb? Lagerarbetare till Nordic Nest

Ort
Utgår

2023-10-15

Ansök nu

Är du student och söker extra jobb? Lagerarbetare till Nordic Nest

Om företaget
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 8 städer och är idag ca 400 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill jobba extra under november månad och kombinera detta arbete med t ex studier eller annat jobb som du redan har. Detta uppdrag passar dig som vill jobba i en roll som lagerarbetare och som är i god fysisk form då det kan förekomma vissa tyngre lyft. Arbetsuppgifterna varierar beroende på vilken avdelning du är på, men kommer exempelvis innebära att plocka produkter efter kundorder, packa paket samt säkerställa att våra interna arbetsstationer har påfyllt material och att våra bins med kartonger töms. Har du ett giltigt truckkort kan truckkörning förekomma i arbetet (ledstaplare/motviktstruck/skjutstativ). Du blir en viktig del av den dagliga verksamheten och jobbar självständigt såväl som i grupp, och jobbar löpande med att uppnå kvalitét samtidigt som du är snabb och effektiv. Arbetstiderna under just detta uppdrag varierar, måndag-fredag kl. 07.00—17.45 och 12.30-21.00 Det kan också förekomma helgpass.

Din profil
Vi söker dig som studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och som vill jobba inom lager. Som person är du kvalitetsmedveten och noggrann. Du är inte rädd för att ta i där det behövs, har en god social kompetens och är duktig på att samarbeta. Du är en pigg och social person som är flexibel och tycker om att arbeta. Vi ser även att du har en bra inställning och viljan att lära. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang. Dina kunskaper i svenska är goda, både tal och skrift. B-körkort är ett krav. Har du truckkort och/eller tidigare erfarenhet av att arbeta på lager ser vi detta som meriterande, dock inget krav. Låter det intressant? Har du frågor, så tveka inte att kontakta Anna Svensson på anna.svensson@premier.se. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan redan idag eller senast 15 oktober. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Vi tar ej emot CV via e-post. Välkommen med din ansökan!

Om oss
Att arbeta som konsult på Premier Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Dela detta jobb

logga
Är du student och söker extra jobb? Lagerarbetare till Nordic Nest

Premier Service AB