teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Arbetsledare Underhåll

Företag NIBE AB
Ort
Utgår

2023-04-01

Ansök nu

Arbetsledare Underhåll

Vi har en stark framtidstro och satsar nu för att öka våra kapacitet och automationsgrad ännu mer genom ett flertal investeringsprojekt.
Underhållsorganisationen består av ca 35 personer och växer i takt med verksamhetens behov. Därför söker vi nu ytterligare en arbetsledare till vår underhållsavdelning, som vill vara med och driva arbetet för en hög tillgänglighet i vår maskinpark. 

OM TJÄNSTEN

Du kommer att vara ansvarig för att leda det dagliga arbetet på avdelningen. Arbetsuppgifterna innefattar allt mellan att kommunicera med våra externa leverantörer av utrustning och tjänster att, till att leda och fördela akuta och planerade underhållsinsatser.

DIN BAKGRUND

Vi söker dig som brinner för att bidra till att vidarutveckla arbetsprocesser, människor och team. Du har en teknisk bakgrund och god mekanisk kompetens. Du har lätt för att kommunicera i både tal och skrift. Vi ser gärna att du har erfarenheter av att leda underhållsinsatser i produktionsmiljö. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

OM ANSÖKAN

Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 1 april. Önskas mer information vänligen kontakta någon av kontaktpersonerna

OM NIBE

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 6 miljarder kr/år med drygt 1 600 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 30 miljarder kr och mer än 20 500 anställda i över 30 länder.

Varmt välkommen!

KONTAKTPERSONER

Magnus Ugge

Personalchef Produktion

0433-27 30 00

magnus.ugge@nibe.se

Jonas Nilsson

Chef Rep/Underhåll

0433-27 30 00

jonas.nilsson2@nibe.se

 

Dela detta jobb

logga
Arbetsledare Underhåll

NIBE AB