teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Automationsingenjör till Graphic Packaging

Företag PerformIQ
Ort
Utgår

2023-11-30

Ansök nu

Automationsingenjör till Graphic Packaging

Automationsingenjör till Graphic Packaging

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Trivs du att arbeta i en organisation med korta beslutsvägar och som genomsyras av driv? Graphic Packaging är ett globalt ledande förpackningsföretag med stark tillväxt, som nu söker en engagerad och handlingskraftig Automationsingenjör. Med en etablerad produktion inom hållbara och innovativa förpackningslösningar, driver Graphic Packaging utveckling av både förpackningslinjer och materialkomponenter.

Nu söker de nästa komponent i sin tillväxt. Kan det vara du?

I rollen som automationsingenjör kommer du arbeta med mycket frihet under ansvar och stora möjligheter att växa. Dina främsta arbetsområden kommer bland annat bestå av:

• Ansvara för programmering i B&R Styrsystem, Motion Control samt Vision system.
• Kundprojekt från projektstart till driftsättning som är individuellt anpassade efter kundens önskemål.
• Linjekontrollstyrning med övriga maskiner i produktionslinjen.
• Driftsättning av maskiner hos kund.

Du kommer ingå i ett team som består av fyra automationsingenjörer inklusive dig själv som arbetar tätt i Utvecklings- och produktionsteamet nära monteringen som i dagsläget består av 13 personer. Utvecklings- och produktions teamet består av både elkonstruktörer och maskinkonstruktörer.

Hos Graphic Packaging tar du del av en spännande organisation i utveckling och ett stort förmånspaket där bland annat tillgång till massör, tillgång till gym och andra givande personalförmåner finns tillgängliga.

Personprofil
För att lyckas i denna roll ser vi att du har förståelse för maskiner och hur de ingår i ett större sammanhang och hur de ska kommunicera med resten av systemet som en helhet. Du är även en person som trivs att kombinera att arbeta självständigt och samarbeta med andra. Utöver det är du driven, handlingskraftig, samt är en lösningsfokuserad person som har ett genuint intresse för teknik. Vi ser även att du trivs i en roll där resor förekommer.

Krav för tjänsten:
• Relevant utbildning inom området.
• 3–5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter av maskinsystem.
• Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Vidare är det meriterande om du har kunskaper av programmering inom B&R.

Vidare ser vi att du är en person du är strukturerad och trivs med att jobba mot uppsatta tidsplaner. Dessutom tror vi att du trivs med att arbeta i en dynamisk och innovativ organisation med hög kompetens och stort engagemang.
Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i rollen. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQ:s värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Tillsvidare
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Lund, längre resor förekommer

Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Nicklas Nilsson på nicklas.nilsson@performiq.se. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan!

Företagspresentation
Graphic Packaging International är ett globalt ledande förpackningsföretag med 25 000 medarbetare på 130 platser världen över. Vi hjälper våra kunder genom att skapa innovativa och hållbara förpackningslösningar för olika produkter och marknader. Vi är lika engagerade för våra kunder och medarbetare som vi är för att skydda miljön och ge tillbaka till de samhällen där vi är verksamma.
Vi vet att vår personal är vår största tillgång. Därför investerar vi i dig som medarbetare och erbjuder utvecklande karriär- och utbildningsmöjligheter. Ditt första steg mot en givande karriär i ett globalt förpackningsföretag börjar här!
Läs mer: https://www.graphicpkg.com/careers/

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se

Dela detta jobb

logo
Automationsingenjör till Graphic Packaging

PerformIQ