teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Automationstekniker till Reftele

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-10-07

Ansök nu

Automationstekniker till Reftele

Har du tidigare arbetat som automationstekniker eller kanske gör det i dagsläget men sugen på nya utmaningar? I så fall har vi jobbet just för dig! Nu söker vi automationstekniker till Reftele.

ARBETSUPPGIFTER
Som automationstekniker kommer du att arbeta med att installera, programmera, driftsätta och underhålla automatiserade maskiner. Du kommer även att styra och övervaka tillverkningsprocesser. I arbetat ingår också att felsöka och utföra förebyggande underhåll.

  • Driftsätta

  • Utföra förebyggande underhåll

  • Installera

PERSONLIGA EGENSKAPER & KVALIFIKATIONER
Du har sedan tidigare erfarenhet av att arbeta som automationstekniker och känner dig trygg i den rollen. Som person är du kommunikativ, driven och gillar att arbeta tillsammans med andra kollegor. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt körkort och bil.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som automationstekniker är ett konsultuppdrag på heltid. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund. Det finns goda möjligheter till anställning hos kunden.

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

 

Dela detta jobb

Automationstekniker till Reftele

Eterni Sweden AB