teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Avdelningsansvarig till ny plåtavdelning på Contura

Företag NIBE AB
Ort
Utgår

2023-09-30

Ansök nu

Avdelningsansvarig till ny plåtavdelning på Contura

Vill du vara med från början och leda vår nystartade plåtavdelning till framgång? Vi söker en engagerad och erfaren avdelningschef som kan driva och utveckla vår plåttillverkning inför driftsättningen av vår nya anläggning. Hos oss får du möjligheten att vara en nyckelperson i skapandet av en avdelning och bidra till vår fortsatta tillväxt. Om du har kunskap inom plåtbearbetning och ledarskap, då är det här chansen för dig att göra verklig skillnad!

OM TJÄNSTEN

Som avdelningschef för vår plåtavdelning kommer du att ha det övergripande ansvaret för att leda och utveckla vår nya plåtavdelning inför driftsättningen och när den väl är driftsatt. Du kommer att ha personalansvar för operatörerna på avdelningen och se till att produktionen sker i enlighet med våra höga kvalitets- och effektivitetskrav. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att vara att:

 • Planera och organisera arbetsflödet inom avdelningen för att säkerställa en smidig start av produktionen vid anläggningens driftsättning i inledningen av Q1 2025.

 • Säkerställa att produktionen uppfyller tidsramar och kvalitetsstandarder genom att implementera effektiva processer och rutiner.

 • Utveckla och implementera processförbättringar för att optimera produktiviteten och säkerställa högsta möjliga kvalitet inför den kommande anläggningen.

 • Ansvara för att skapa en arbetsmiljö som främjar engagemang och kontinuerlig förbättring.

 • Skapa och upprätthålla goda relationer med interna och externa intressenter, och säkerställa en smidig kommunikation och samarbete inför anläggningens driftsättning.

 • Delta i strategiska beslut och bidra till den övergripande affärsplanen för att förbereda avdelningen inför anläggningens driftsättning.

DIN BAKGRUND

För att trivas och lyckas i rollen som avdelningschef för vår plåtavdelning tror vi att du har följande kvalifikationer och erfarenheter:

 • Minst 5 års erfarenhet av plåtbearbetning och produktion inom tillverkningsindustrin, inklusive praktisk erfarenhet av plåtmaskiner.

 • Erfarenhet av arbetsledning och tidigare ledande befattningar inom plåtbearbetande företag.

 • Stort entreprenörskap och förmågan att tänka kreativt för att lösa problem och identifiera nya möjligheter.

 • Systematisk och strukturerad i ditt arbetssätt för att säkerställa effektivitet och kvalitet i produktionen.

 • Starka kommunikations- och ledaregenskaper för att motivera och guida ditt team.

 • Relevant utbildning inom plåtbearbetning eller motsvarande.

OM ANSÖKAN

Vill du jobba med oss för en mer hållbar framtid? Välkommen att söka jobbet via vår hemsida www.nibe.se under "Lediga jobb". Vi tillämpar löpande rekrytering och önskar din ansökan snarast, men dock senast den 13 augusti 2023.

MER OM OSS
Vi finns för att ge världen bättre energilösningar. Ända sedan 1952 har vi arbetat passionerat och målinriktat med att utveckla nya metoder för bättre energieffektivitet. På så sätt spelar vi en viktig roll i den globala omställningen till ett mer hållbart samhälle. Våra produkter förlitar sig på den finaste svenska ingenjörskonsten. Vi har en stark marknadsposition och gör stora satsningar för framtiden. Vår företagskultur är familjär och entreprenörsdriven. Den bygger på lång tradition och en rik historia där ledorden är enkelhet, ödmjukhet och pålitlighet. Vi ser långsiktigt på din anställning och erbjuder dig en arbetsplats med goda karriärmöjligheter. Tillsammans ser vi till att du får utlopp för din talang, kreativitet och kunskap.

NIBE I SIFFROR
NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 6 miljarder kr/år med drygt 1 700 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm. NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 40 miljarder kr och mer än 21 000 anställda i över 30 länder.

KONTAKTPERSONER

Kím Larsen

Produktverkstadschef Contura

0433- 27 30 00

kim.larsen@nibe.se

 

 

 

Dela detta jobb

logga
Avdelningsansvarig till ny plåtavdelning på Contura

NIBE AB