teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Besökskoordinator

Företag NIBE AB
Ort
Utgår

2023-03-30

Ansök nu

Besökskoordinator

Vill du jobba med ett av Sveriges starkaste varumärken och bidra till en bättre och mer hållbar framtid? På vårt huvudkontor i Markaryd arbetar du i en internationell miljö med en produktportfölj i världsklass som kräver en högklassig utbildnings- och besöksverksamhet.

Nu söker vi en serviceinriktad och ansvarsfull besökskoordinator till Markaryd som brinner för att välkomna våra besökare på ett entusiastiskt och professionellt tillsammans med ett engagerat team.

OM TJÄNSTEN

När vi nu expanderar och bygger nytt besökscenter, utökar vi organisationen med en ny besökskoordinator. Som koordinator kommer du arbeta brett med utbildnings- och besöksverksamheten. Jobbet innebär att ta hand om både svenska och internationella besök. Du är drivande och sammanhåller de olika aktiviteterna, inom ramarna för given budget. Du ansvarar för bokningar av hotell, resor, mat, anmälningar, inbjudningar, programförslag och administration. Du är en intern och extern NIBE-värd/värdinna som bokar aktiviteter och övrigt som hänger samman med besök. Du kommer framför allt ta hand om de vardagliga dagsbokningarna i våra besökslokaler men även vara med att driva verksamheten framåt. För att trivas behöver du vara intresserad av att lära dig om olika system, vara delaktig i att utveckla och förbättra dem såsom tex. vårt CRM-system. I arbetet ingår även arbete med de digitala verktygen inför digitala sändningar, att styra tekniken under sändningar och även att sköta administrationen inför utbildningar. Tjänsten kan innebära några resdagar per år.

DIN BAKGRUND

Vi söker dig som är utåtriktad, positiv och ansvarstagande som person och som tycker om att träffa nya människor. Du har lätt för att samarbeta, anser att problem är till för att lösas och är drivande i att hitta vägar framåt. Du behöver vara självgående och ha en hög servicekänsla, samt vara noggrann och ordningsam. Du är strukturerad och kan hålla flera bollar i luften samtidigt, kan delegera och planera din tid väl. Eftersom vi är en internationell koncern behöver du behärska det svenska och engelska språket i både tal och skrift. Kan du fler språk så är det meriterande. Det är även meriterande om du har erfarenhet från någon form av besöksverksamhet och om du tidigare har arbetat i olika system.  

OM ANSÖKAN

Vill du jobba med oss för en mer hållbar framtid? Välkommen att söka jobbet va vår hemsida www.nibe.se under "Lediga jobb". Vi tillämpar löpande rekrytering och önskar din ansökan snarast, men senast den 30 april 2023. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta någon av oss. 

OM NIBE

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 6 miljarder kr/år med drygt 1 700 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm. 

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 40 miljarder kr och mer än 21 000 anställda i över 30 länder. 

Dela detta jobb

logga
Besökskoordinator

NIBE AB