teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

C-chaufför sökes till företag i Falköping

Ort
Utgår

2023-06-30

Ansök nu

C-chaufför sökes till företag i Falköping

Om företaget
Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekrytering- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 9 städer och är idag cirka 450 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal, där vi matchar arbetsplatser i alla branscher med rätt kompetens. Vi erbjuder flexibla bemanning- och rekryteringslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Hos oss är det viktigt att vår personal har goda och sunda arbetsvillkor, vilket gynnar både kund och konsult. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar samt erbjuda våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Som vi på Premier brukar säga – vi jobbar med bra folk helt enkelt!

Dina arbetsuppgifter
Just nu söker vi på Premier C-chaufförer till en kund i Falköping.
Som chaufför hos vår kund kommer du främst att köra sopbil och hämta kärl hos företag och privatpersoner. Du kommer att utgå från kundens anläggning i Falköping men köra efter utsatt rutt i Skaraborg.

Din profil
Vi söker dig som har C-kort och giltigt YKB. Har du tidigare erfarenhet inom yrket är det mycket meriterande.

Som person är det viktigt att du kan ta ansvar för att ditt arbete blir gjort och blir gjort i rätt tid. Vidare är det också viktigt att kunna samarbeta och hjälpa till när det behövs. Arbetet är i mellan åt fysiskt och kräver att du trivs i en sådan roll.

Om oss
Låter det intressant? Har du frågor, så tveka inte att ringa konsultchef Louise Sköld tel 072-402 46 60. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Att arbeta som konsult på Premier
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Dela detta jobb

logga
C-chaufför sökes till företag i Falköping

Premier Service AB