teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

CNC- och robottekniker till utbildningsuppdrag

Ort
Utgår

2023-04-09

Ansök nu

CNC- och robottekniker till utbildningsuppdrag

På Marinkraft arbetar vi med rekrytering, bemanning och utbildning. För att matcha arbetsmarknadens behov av CNC- och robottekniker söker vi nu utbildare som besitter gedigen kunskap i ämnet.

Erbjudande

Kunskapscompaniet Ankaret AB erbjuder vuxenutbildning inom Yrkeshögskola, Yrkesutbildning (Komvux och Arbetsförmedlingen) och Coachning (Arbetsförmedlingen och Trygghetsfonder). Du kommer att leda och driva dina kurser, skapa kursmaterial som följer de kursplaner som finns. Du har gott stöd i utbildningsledaren för respektive kurs och i oss på Marinkraft vad gäller utbildningsförfarandet. Kunskapscompaniet erbjuder utbildning med ett tydligt fokus på kvalitet, utifrån övertygelsen att det inte finns några genvägar för skolor som vill bli framgångsrika. Vi utgår från forskning kring vad som faktiskt fungerar för att varje elev ska få bästa möjliga kunskapsutveckling och resultat.

Marinkraft är ett litet och nyfiket företag som växer och som är måna om våra konsulter, kunder, kandidater, studenter och medarbetare. Vi är effektiva och drivna. Vi söker hela tiden synergier i våra befintliga verksamheter vilket vi tycker är roligt!
På Marinkraft har vi filosofin att du är bra på det du tycker är roligt därför strävar vi hela tiden efter "rätt person på rätt plats".

Vem är du?

Som person ser vi gärna att du är detaljorienterad, med ett brinnande intresse att dela med dig av din kunskap till nästa generations CNC- och robottekniker. Du är nyfiken och ansvarsfull, och har en passion for avancerad teknisk tillverkning. Du kanske har utbildat tidigare eller funderat på att börja utbilda eftersom du växer av att se andra lyckas och utvecklas i ditt sällskap. Du lyssnar in och är villig att förändra för att förbättra.

Om uppdraget

Utbildningen CNC- och robottekniker är en bred CNC-utbildning där du som utbildare lär ut att programmera maskiner utifrån ritningar och kvalitetssäkra produktionsflödet från början till slut. Utbildningen genomförs i föreläsningsform, genom praktiska övningar och projektarbeten. De teoretiska avsnitten är starkt knutna till praktiska moment och innehållet i LIA (lärande i arbete) -perioderna. Praktiska utbildningsmoment genomförs med modern utrustning i våra lokaler i Eskilstuna.


Uppdraget är satt över ca 15 timmar i veckan uppdelat på två dagar. Utbildningen är över tre terminer HT23, VT24 samt HT24, och ger de studerande 300 YH-poäng. Det är upp till dig som utbildare hur du vill ha upplägget på dina kurser. Vissa kurser kan läsas på distans men majoriteten av utbildningen ska ske på plats.


Personligt brev är inte ett krav hos oss när du söker jobb på Marinkraft. Till en början räcker det med ett uppdaterat CV.


I nästa steg av ansökan är vi nyfikna på vem du är, din kunskap samt dina erfarenheter och kommer att ställa frågor kring det via telefonintervju.

För att lyckas i den här rollen behöver du ha följande egenskaper:

 • Strukturerad, du har färdigheter inom planering och organisering

 • God social förmåga, vilket gett dig ett brett kontaktnät inom branschen

 • Samarbetsförmåga, vilket gör att du arbetar bra med andra människor, framför allt kan du relatera till andra på ett lyhört sätt. Du besitter förmågan att lyssna och kommunicera

Du besitter relevanta kunskaper och utbildningar och har egna arbetserfarenheter inom CNC- och robotteknik, och har kunskap att kvalitetssäkra inom dessa ämnen.

Hur rekryterar vi?

Efter intervju och teamsmöte med vår utbildningschef kan du komma att bli ombedd att göra ett litet utbildningsprov. Vilket ämne du väljer att göra ditt utbildningsprov kring är valfritt. Detta är en del i det kvalitetssäkringsrutiner vi använder oss utav.

Utbildningens huvudsakliga mål

I utbildningen varvas teori och praktik genom lärarledda genomgångar, föreläsningar och projektarbeten. Ungefär 1/3 av utbildningen är företagsförlagd (lärande i arbete, LIA).

 • Branschkunskap

 • Material- och verktygslära

 • Kvalitet och säkerhet

 • CAD/CAM – programmering och ritning

 • CNC, avancerad CNC-teknik

 • Lärande i arbete – LIA 1

 • Robotik, robotteknik

 • Lärande i arbete – LIA 2

 • Examensarbete

Ansökningsförande

Rekryteringsprocessen för den här tjänsten och ansökan görs enbart via Marinkraft.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringen kontakta oss gärna. Vi jobbar med löpande tillsättning och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta inte med att skicka in din ansökan, gör det redan idag!

Marinkraft – platsen för specialister och proffs!

Dela detta jobb

CNC- och robottekniker till utbildningsuppdrag

Marinkraft Bemanning Sverige AB